Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπό δρακόντεια μέτρα στον Eισαγγελέα οι 6 συλληφθέντες για τρομοκρατία

Υπό δρακόντεια μέτρα στον Eισαγγελέα οι 6 συλληφθέντες για τρομοκρατία
Οι 4 άλλοι κατηγορούμενοι, βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές 
Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν το μεσημέρι οι έξι συλληφθέντες για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες, οι οποίοι κατηγορούνται μαζί με άλλους τέσσερις που βρίσκονται στις φυλακές, για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, βομβιστικές ενέργειες και άλλα βαριά αδικήματα, με βάση την δικογραφία που σχημάτισε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία εξιχνίασε την υπόθεση.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δέκα κατηγορούμενοι δεν έχουν απασχολήσει για δράσεις που σχετίζονται με τον αντιεξουσιαστικό χώρο και οι έγκλειστοι των φυλακών είναι όλοι για ληστείες και άλλα ποινικά αδικήματα.
Ωστόσο οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ τους χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα επικίνδυνους, καθώς οι τρομοκρατικές ενέργειες στις οποίες φέρονται ότι εμπλέκονται θα μπορούσαν να έχουν θύματα.
Όπως λένε, αν είχε εκραγεί ο παγιδευμένος φάκελος που είχαν στείλει στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, θεωρείται βέβαιο ότι θα υπήρχαν θύματα, καθώς αποτελείτο από σχεδόν μισό κιλό εκρηκτικής ύλης που θα προξενούσε μεγάλες καταστροφές. Επίσης σε καμία από τις άλλες ενέργειες με τοποθέτηση βομβών δεν είχαν προειδοποιήσει, ενώ σε επίθεση με χειροβομβίδα που είχαν πραγματοποιήσει στη Λάρισα, την έβαλαν σε άλλο σπίτι κατά λάθος ,ενώ είχαν στόχο τον διευθυντή των φυλακών.
Σημειώνεται ότι οι τέσσερις έγκλειστοι των φυλακών είναι οι δύο στο Δομοκό, ένας στα Γρεβενά και ένας στη Λάρισα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης