Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο: Χάρηκα για τον Αντσελότι - Είναι ο κορυφαίος προπονητής και ένας καταπληκτικός άνθρωπος

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο: Χάρηκα για τον Αντσελότι - Είναι ο κορυφαίος προπονητής και ένας καταπληκτικός άνθρωπος
Μερικά καθίσματα διαφορά ήταν η αφορμή για την έναρξη μίας ποδοσφαιρικής συζήτησης με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, του ανθρώπου που έχει συνδεθεί όσο κανείς με τη Μίλαν, για τον Κάρλο Αντσελότι και την καταπληκτική ευρωπαϊκή του πορεία.
Δηλώσεις στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο

Είναι ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με τα χρόνια της ακμής της Μίλαν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Στα 80 του χρόνια, ο Αντριάνο Γκαλιάνι εκτός από την καθημερινή ενασχόλησή του με την Μόντσα, της οποίας είναι ο εκτελεστικός διευθυντής, δε λείπει ποτέ από τα μεγάλα «ραντεβού» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Έτσι, όπως είναι λογικό, δεν μπορούσε παρά να δώσει το «παρών» και στον μεγάλο τελικό του Wembley. Εκεί, που η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε τον 15ο τίτλο Champions League στην ιστορία της, ρίχνοντας στο... καναβάτσο τη Ντόρτμουντ με 2-0 (Καρβαχάλ, Βινίσιους Τζούνιορ) και έγινε ξανά «βασίλισσα» της Ευρώπης.
Επί των ημερών του, ήταν ο άνθρωπος, που έπαιρνε τις αποφάσεις με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ιδιοκτήτη της Μίλαν, στην εποχή ακμής του συλλόγου στην Ευρώπη από το 1989 έως και τα τέλη της δεκαετίας του 2000, με τη Μίλαν να κατακτά πέντε φορές το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης. Στο χθεσινό τελικό του Champions League (01/06) καθόμασταν με λίγες θέσεις διαφορά και δεν μπορούσα να μην τον ρωτήσω για τον Κάρλο Αντσελότι.

Διαβάστε περισσότερα στο BNSports.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης