Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από 2/9 στο Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Ελευσίνας λόγω εργασιών

ΕΛ.ΑΣ: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από 2/9 στο Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Ελευσίνας λόγω  εργασιών
Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων έως τις 13/9
Αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Μετωπικού Σταθμού Διοδίων (ΜΣΔ) Ελευσίνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Αθήνα προς Π.Ε.Ο.Α.Κ., στην περιοχή Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 2/9 έως και τις 13 Σεπτεμβρίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής νέου στεγάστρου.
Όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, ο αποκλεισμός στο Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Ελευσίνας θα είναι καθ’ όλο το 24ωρο και έτσι, η κυκλοφορία των οχημάτων που επιθυμούν να εξέλθουν του αυτοκινητόδρομου μέσω του ανωτέρου κλάδου, θα εκτρέπεται τοπικά προς τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, θα διέρχεται μέσω της βορειότερης θυρίδας του Μετωπικού Σταθμού Διοδίων Ελευσίνας και σε απόσταση 80 μ. περίπου μετά από τη θυρίδα, αφού αφαιρεθούν τα προσωρινά στηθαία ασφαλείας, θα εξέρχεται από τη Ν.Ε.Ο.Α.Κ. και θα επανέρχεται στη συνέχεια του ανωτέρω κλάδου εξόδου.
Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, το όριο ταχύτητας του κλάδου εξόδου θα περιοριστεί στα 40 χλμ./ώρα.
Η ΕΛ.ΑΣ. καλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης