Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Ανακάμπτει πάνω από τα 50 χιλ. δολάρια το bitcoin, μετά τη διόρθωση 20% - Φήμες για είσοδο μεγάλων funds

Ανακάμπτει πάνω από τα 50 χιλ. δολάρια το bitcoin, μετά τη διόρθωση 20% - Φήμες για είσοδο μεγάλων funds
«Βλέπουμε μια υγιή διόρθωση εδώ», ανέφεραν οι αναλυτές
Σχετικά Άρθρα
Στα επίπεδα των 50 χιλ. δολαρίων επέστρεψε το bitcoin, μετά τη διόρθωση του 20% που σημείωσε το διήμερο που προηγήθηκε, καθώς οι περισσότεροι αναλυτές μιλούν για υγιές σημάδι της αγοράς.
Μετά την πτώση του 20% από τα υψηλά όλων των εποχών αυτήν την εβδομάδα, η σχεδόν άμεση αναγέννηση του bitcoin συνοδεύτηκε με την εισροή αρκετών μεγάλων funds.
Ανάμεσά τους ήταν η ιδρυτής της Ark Investment Management, Cathie Wood, η οποία είπε ότι η υποχώρηση ήταν ένα «υγιές» σημάδι, δεδομένου ότι επί μήνες κινήθηκε σχεδόν κάθετα ανοδικά.
«Βλέπουμε μια υγιή διόρθωση εδώ», ανέφερε.

Bespoke Investment Group: Μέτρια η διόρθωση

Αυτή η διόρθωση ήταν στην πραγματικότητα «σχετικά μέτρια», ακόμη και σε σύγκριση με την βουτιά από τα 42.000 δολάρια στα 30.000 δολάρια τον Ιανουάριο, σημείωσε η Bespoke Investment Group.
Σε πρόσθετες συγκρίσεις που εμφανίζονται στο Twitter, οι σχολιαστές τόνισαν τις πολλές και διάφορες αποτυχίες που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια της bull run του 2017, η πλειονότητα των οποίων υπερέβαινε το 30%.
Εν τω μεταξύ, η Wood δεν μοιράστηκε την απαισιόδοξη προοπτική από τους επικριτές του Bitcoin σε σχέση με τις μεγάλες εταιρείες που ανταλλάσσουν μετρητά στους ισολογισμούς τους με bitcoin.
"Αυτό πρέπει να ωριμάσει λίγο πριν γίνει η υιοθέτηση ευρείας βάσης, αλλά είμαστε πολύ βέβαιοι ότι εταιρείες όπως η Square και η Tesla επέλεξαν να τοποθετηθούν", δήλωσε η Wood.
884f30a2-e06c-4543-ab0b-28c0e549e002.webp

Ψήφος εμπιστοσύνης από τη Square

Η Square επέκτεινε σημαντικά τα χαρτοφυλάκια bitcoin αυτή την εβδομάδα, αγοράζοντας 3.318 bitcoin για 170 εκατομμύρια δολάρια, προσθέτοντας στα υπάρχοντα 50 εκατ. δολάρια.
Ο Wood επανέλαβε επίσης ότι εάν όλες οι εταιρείες των Ηνωμένων Πολιτειών επρόκειτο να πραγματοποιήσουν αγορές σε bitcoin κατά 10%, το κρυπτονόμισμα θα αξίζει 200.000 δολάρια ή και περισσότερα.
5b16b379-d309-4646-9ea2-fa8ee730ea6c.jpeg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης