Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Τρία tokens συνδεδεμένα με τις μετοχές των MicroStrategy, Apple και Microsoft ετοιμάζει η Binance

Τρία tokens συνδεδεμένα με τις μετοχές των MicroStrategy, Apple και Microsoft ετοιμάζει η Binance
H Binance ανακοίνωσε πως θα εκδώσει tokens που θα παρουσιάζουν θετική συσχέτιση με τις μετοχές των κορυφαίων τεχνολογικών μετοχών
Σχετικά Άρθρα

Τρία νέα tokens συνδεδεμένα με τις μετοχές των MicroStrategy, Apple και Microsoft ετοιμάζει το κoρυφαίο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σήμερα 26 Απριλίου η εταιρεία.
Ειδικότερα, η Binance ανακοίνωσε πως θα εκδώσει tokens που θα παρουσιάζουν θετική συσχέτιση με τις μετοχές των κορυφαίων τεχνολογικών μετοχών των MicroStrategy (MSTR), Apple (AAPL) και Microsoft (MSFT).
Τα προαναφερόμενα tokens θα επιτρέπουν στους χρήστες να ανταλλάσσουν κλασματικές μονάδες των μετοχών, με το ελάχιστο μέγεθος συναλλαγής να ορίζεται στο ένα εκατοστό επί εκάστης μετοχής.
Το tokens MSTR της Binance αναμένεται να βγει στην κυκλοφορία τη Δευτέρα 26 Απριλίου, ενώ τα tokens AAPL και MSFT θα είναι έτοιμα προς συναλλαγή την Παρασκευή 30 Απριλίου.
Το ανταλλακτήριο ισχυρίζεται ότι τα χρηματιστηριακά του περιουσιακά στοιχεία «υποστηρίζονται πλήρως από ένα χαρτοφυλάκιο αποθεματικών υποκείμενων τίτλων» που κατέχει ο γερμανικός πάροχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών CM-Equity AG.
Τα tokens θα τηρούν τις παραδοσιακές ώρες διαπραγμάτευσης μετοχών.
Υπενθυμίζεται πως το πρώτο token που συνδέεται με μετοχή ήταν αυτό της Tesla, που κυκλοφόρησε στις 12 Απριλίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης