Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Στο cloud της Amazon η εξόρυξη του νέου κρυπτονομίσματος Chia

Στο cloud της Amazon η εξόρυξη του νέου κρυπτονομίσματος Chia
Μέσω του cloud της Amazon η εξόρυξη του νέου κρυπτονομίσματος Chia
Σχετικά Άρθρα

Το άρτι αφιχθέν κρυπτονόμισμα Chia μπορεί πλέον να εξορύσσεται μέσω του υπολογιστικού νέφους της Amazon Web Services (AWS).
Σύμφωνα με την κινεζική ιστοσελίδα AWS, η εγκατάσταση του συστήματος διαρκεί μόλις πέντε λεπτά.
Μάλιστα, το σάιτ AWS παρέχει ένα σύντομο σεμινάριο για το πώς μπορούν επίδοξοι επενδυτές να ενσωματώσουν την αρχιτεκτονική του κρυπτονομίσματος, να δημιουργήσουν χαρτοφυλάκια και να ξεκινήσουν το «farming» (αλλιώς, η εξόρυξη με όρους Chia). 

Tι είναι το Chia Network

Το Chia Network, ένα blockchain μαζί με μια «έξυπνη» πλατφόρμα συναλλαγών, δημοσίευσε μια Λευκή Βίβλο τον Φεβρουάριο, με την οποία ανακοίνωσε τον στόχο του να διευκολύνει την εξόρυξη, επιτρέποντας στους χρήστες να δεσμεύσουν αχρησιμοποίητο χώρο στο σκληρό δίσκο για να υποστηρίξουν το αποκεντρωμένο δίκτυό του. 
Το σύστημα είναι προσανατολισμένο στην αντικατάσταση του ενεργειακά εντατικού μοντέλου εργασίας που χρησιμοποιείται στο bitcoin, σύμφωνα με τον οποίο οι συμμετέχοντες στο δίκτυο δείχνουν ότι αποθηκεύουν δεδομένα σε ένα χρονικό διάστημα. 
Η Chia, που δημιουργήθηκε από τον ιδρυτή του BitTorrent Bram Cohen, ξεκίνησε να διαπραγματεύεται τη Δευτέρα 3 Μαΐου.
Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, προκάλεσε έλλειψη σκληρών δίσκων στην Κίνα, καθώς οι εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες έσπευσαν να αγοράσουν εξοπλισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης