Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Τεχνικά προβλήματα στην πλατφόρμα Coinbase εν μέσω sell off στα κρυπτονομίσματα

Τεχνικά προβλήματα στην πλατφόρμα Coinbase εν μέσω sell off  στα κρυπτονομίσματα

«Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες αντιμετωπίζουν ορισμένα προβλήματα με τη σύνδεση, την εμφάνιση των υπολοίπων τους και τις συναλλαγές», σημείωσε η εταιρεία στο λογαριασμό της στο Twitter

Σχετικά Άρθρα
Tεχνικά προβλήματα όσον αφορά την δυνατότητα των χρηστών να πραγματοποιούν συναλλαγές ανακοίνωσε η πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων Coinbase, εν μέσω μεγάλης πτώσης των κρυπτονομισμάτων, καθώς πολλοί χρήστες δεν μπορούσαν να συνδεθούν με τους λογαριασμούς τους, σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021.
«Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες αντιμετωπίζουν ορισμένα προβλήματα με τη σύνδεση, την εμφάνιση των υπολοίπων τους και τις συναλλαγές», δήλωσε η εταιρεία στο Twitter.
«Η τεχνική μας ομάδα εργάζεται για να τα επιλύσει το συντομότερο δυνατό και τα χρήματα τους λογαριασμούς Coinbase είναι ασφαλή.
Θα επιστρέψουμε αμέσως μόλις λάβουμε μια ενημέρωση για την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης».

Εκνευρισμός

Πολλοί χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης εμφανίστηκαν εκνευρισμένοι από τα προβλήματα λειτουργίας της πλατφόρμας, θέλοντας να εκμεταλλευτούν τις βαριές απώλειες που σημειώνουν τα κρυπτονομίσματα.
Η μετοχή της Coinbase σημειώνει «βουτιά» 10%.
Η Binance, μια άλλη δημοφιλής πλατφόρμα συναλλαγών, ανακοίνωσε επίσης την Τετάρτη (19/5) ότι «παγώνει» κάποιες συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.
coin.PNG
Το sell off

Η τιμή του Bitcoin πραγματοποίησε βουτιά την Τετάρτη μετά την προειδοποίηση του της κινεζικής κεντρικής τράπεζας να ότι δεν θα χρησιμοποιεί κρυπτονομίσματα ως τρόπους πληρωμής.
Η τιμή ενός bitcoin έπεσε κάτω από τα 36.000 δολ. στο χαμηλότερο επίπεδο μηνών.
Οι τιμές άλλων σημαντικών κρυπτονομισμάτων, όπως το Binance Coin, το dogecoin και το Etherum, επίσης κατέγραψαν σημαντική πτώση.
Η πώληση πραγματοποιείται αφού η Tesla ανέτρεψε τα σχέδιά της να αποδεχτεί το bitcoin μέσω πληρωμών, με τον διευθύνοντα σύμβουλο Elon Musk να το κατηγορεί ως περιβαλλοντικά καταστροφικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης