Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Bitcoin: Γιατί δεν είμαστε σε bear market, τι λένε οι αναλυτές - Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες

Bitcoin: Γιατί δεν είμαστε σε bear market, τι λένε οι αναλυτές - Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες
Με tweet του, ο δημοφιλής αναλυτής Ed έγινε η τελευταία «φωνή» που υποστηρίζει ότι δεν έχουμε εισέλθει σε «αγορά αρκούδας»

Τον λόγο για τον οποίο η αγορά κρυπτονομισμάτων και ειδικότερα το Bitcoin δεν βρίσκεται σε bear market εξηγούν μια σειρά αναλυτές.
Το μεγαλύτερο ψηφιακό asset φαίνεται να σταθεροποιείται, ύστερα από μια δύσκολη περίοδο για τους χρήστες του, και οι traders ετοιμάζονται για νέα bull market.
Με tweet του, ο δημοφιλής αναλυτής Ed έγινε η τελευταία «φωνή» που υποστηρίζει ότι δεν έχουμε εισέλθει σε «αγορά αρκούδας» και πως η άνοδος στις τιμές θα συνεχιστεί.

Η καθοριστική ημέρα

Σύμφωνα με τους αναλυτές, αφού η συναλλαγματική ισοτιμία με το δολάριο έπεσε στα 30.000 δολ. ανά νόμισμα Bitcoin, πλέον βρισκόμαστε σε βάση αναπήδησης, όπως υποδεικνύει και η «φτερούγα» στην παρακάτω διαγραμματική απεικόνιση.
Ωστόσο, όπως αναφέρει ο Ed, αν το ανοδικό ξέσπασμα αποτύχει, το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο από το αναμενόμενο, με το Bitcoin να φτάνει στα 20.000 δολ.
Όπως αναφέρει ο αναλυτής Lark Davis, η μεταβλητότητα θα σπάσει κάθε ρεκόρ μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

 

Το μοτίβο της παράπλευρης διαπραγμάτευσης μετά από μια σημαντική κίνηση στις τιμές, με κατάληξη μια στενότερη σφήνα και διάσπαση - γνωστή ως «συμπίεση» - είναι κλασικό για το Bitcoin.
Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το 2017.
Ο κινούμενος μέσος όρος των τελευταίων 50 εβδομάδων
Στο μεταξύ, για τη Rekt Capital, ενδιαφέρον προκαλεί το γράφημα μετά την πτώση του Bitcoin στα 30.000 δολ.
Γενικότερα, ο μέσος όρος των τελευταίων 50 εβδομάδων αποτελεί σημείο στήριξης για την τιμή του δημοφιλέστερου κρυπτονομίσματος.
Σε μια σταθερή bull market, μπορεί να υπάρξει και μια περίοδος βαθιάς διόρθωσης, όσο οι τιμές διατηρούνται πάνω από τον μέσο όρο των τελευταίων 50 εβδομάδων, προσθέτει η Rekt Capital.
Καταγραφή_65.JPG
www.bankingnews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης