Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Εκκίνηση για το Metaverse της Sandbox - Aπόδοση 8.663,5% τους τελευταίους 12 μήνες για το SAND

Εκκίνηση για το Metaverse της Sandbox - Aπόδοση 8.663,5% τους τελευταίους 12 μήνες για το SAND
Το brand The Sandbox «ανοίγει» για πρώτη φορά μέρος του Metaverse του σε «παίκτες» μέσω ενός multi-week play-to-earn (P2E) Alpha event
Σχετικά Άρθρα

Σε ιστορικά υψηλά ανήλθε η τιμή του token SAND, καθώς η Sandbox ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο play-to-earn metaverse event.
Σύμφωνα με στοιχεία της Coingecko, το SAND έφτασε σε νέο υψηλό όλων των εποχών, στα 3,42 δολ., την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021.
Το SAND γνωρίζει θεαματική άνοδο το 2021 τους τελευταίους 12 μήνες με απόδοση 8663,5% και δεν αποκλείεται να δει νέα ιστορικά υψηλά.
Ο λόγος;
Το brand The Sandbox «ανοίγει» για πρώτη φορά μέρος του Metaverse του σε «παίκτες» μέσω ενός multi-week play-to-earn (P2E) Alpha event.
Ωστόσο μόνο κάποιοι τυχεροί θα απολαύσουν την εμπειρία.
Ο εικονικός gaming κόσμος της Sandbox επιτρέπει στους παίκτες να αποκομίζουν κέρδη νομισματοποιώντας τον χρόνο που καταναλώνουν παίζοντας στο Metaverse του μέσω ενός play-to-earn μοντέλου.
Επίσης, οι μετέχοντες μπορούν να αποκτούν και να δημιουργούν NFTs κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και να λαμβάνουν SAND, το εγγενές token της Sandbox, ολοκληρώνοντας διάφορες πίστες.
Την ίδια στιγμή, μπορούν ακόμη να κάνουν staking, πολλαπλασιάζοντας στα token τους.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στις 17 Νοεμβρίου, το event θα ξεκινήσει στις 29 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 20 Δεκεμβρίου.
Μια ομάδα μόλις 5.000 χρηστών θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει έως και 1.000 SAND (αξίας περίπου 3.500 δολ. σε τρέχουσες τιμές) και τρία NFTs ως ανταμοιβή για τη συμμετοχή τους σε 18 παιχνίδια που αναπτύχθηκαν από τη Sandbox.
Τα τρία NFTs θα είναι διαθέσιμα μόνο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Θα απεικονίζουν μια πύλη μεσαιωνικού στυλ, έναν μπλε και μαύρο δράκο και ένα μακρύ σπαθί που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Sandbox Metaverse.
Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με στοιχεία από το OpenSea, τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η τιμή για τα Sandbox NFTs βρίσκεται περίπου στο 1.019 Ether (ETH), δηλαδή 4.284 δολ.
Ο συνολικός όγκος συναλλαγών ανέρχεται σε 39.700 ETH (165,3 εκατομμύρια δολάρια) από τα τέλη του 2019.
Για τους νέους χρήστες που επιδιώκουν να μπουν στο εικονικό παιχνίδι, ο συνιδρυτής και πρόεδρος της Animoca Brands, Yat Siu, είπε στην Cointelegraph ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να αφιερώσουν χρόνο για να τεστάρουν το SAND:
«Θα συνιστούσα σε άτομα που θέλουν να το ζήσουν, απλώς γίνετε μέλος της κοινότητας στο Discord, κάντε μια συνομιλία με άλλους χρήστες. Δείτε περί τίνος πρόκειται, είναι σαν να αγοράζετε ακίνητα οπουδήποτε στον κόσμο».
Στις αρχές αυτού του μήνα, το Sandbox έκλεισε έναν γύρο χρηματοδότησης 93 εκατομμυρίων δολαρίων, με επικεφαλής το SoftBank Vision Fund 2. Η εταιρεία δήλωσε ότι το project βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και τέσσερα χρόνια και θα ξεκινήσει το Metaverse του σε στάδια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης