Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Ντόμινο στην αγορά των κρυπτονομισμάτων - «Λουκέτο» στο αμερικανικό ανταλλακτήριο Bitfront

Ντόμινο στην αγορά των κρυπτονομισμάτων - «Λουκέτο» στο αμερικανικό ανταλλακτήριο Bitfront
Τον τερματισμό της λειτουργίας του ανακοίνωσε το Bitfront, ένα αμερικανικό ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης
Σχετικά Άρθρα

Τον τερματισμό της λειτουργίας του ανακοίνωσε το Bitfront, ένα αμερικανικό ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης που υποστηρίζεται από την ιαπωνική εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης Line Corp.
Το Bitfront δήλωσε ότι ανέστειλε τις νέες εγγραφές και τις πληρωμές με πιστωτικές κάρτες και θα σταματήσει τη λειτουργία του σε λίγους μήνες, παρά τις προσπάθειες να ξεπεράσει τις προκλήσεις στην αγορά της κρυπτογράφησης.
"Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές μας ... αποφασίσαμε με λύπη μας ότι πρέπει να κλείσουμε το BITFRONT προκειμένου να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το οικοσύστημα blockchain της LINE και την οικονομία των κουπονιών LINK", ανέφερε η εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια σε δήλωσή της στον ιστότοπό της την Κυριακή.
Το Bitfront δήλωσε ότι η κίνηση αυτή δεν σχετίζεται με τα πρόσφατα ζητήματα μεταξύ ορισμένων ανταλλακτηρίων κρυπτογράφησης που έχουν κατηγορηθεί για "κακή συμπεριφορά".

Ντόμινο χρεοκοπιών

Το FTX, το οποίο ήταν μεταξύ των μεγαλύτερων ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, αποτελεί πλέον αντικείμενο έρευνας από τις αρχές για ποινικά παραπτώματα, όπως τονίζει το Reuters.
Η εταιρεία είχε καταθέσει αίτηση πτώχευσης νωρίτερα αυτό το μήνα, ενώ ακολούθησε η BlockFi, η οποία κατέθεσε τη Δευτέρα αίτηση πτώχευσης, λόγω έκθεσης στην κατάρρευση της FTX.
Το Bitfront δήλωσε ότι ανέστειλε τις νέες εγγραφές και τις πληρωμές με πιστωτικές κάρτες από τις 28 Νοεμβρίου και θα αναστείλει τις αναλήψεις στις 31 Μαρτίου 2023.
Η εταιρεία διευκρίνισε ότι οι τόκοι για τις καταθέσεις που έγιναν μεταξύ 5 και 11 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν στις 13 Δεκεμβρίου 2022.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης