Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Ράλι 8% για το bitcoin - Επιστροφή στα 30 χιλ. δολ. βλέπει ο Novogratz

Ράλι 8% για το bitcoin - Επιστροφή στα 30 χιλ. δολ. βλέπει ο Novogratz
Ο επενδυτής είχε προβλέψει ότι η τιμή θα εκτοξευθεί φτάνοντας τα 500.000 δολάρια μέχρι το τέλος του 2027
Ράλι 8% στα 24.552 δολ. σημειώνει το bitcoin, ενώ νωρίτερα η άνοδος έφτασε το 11%.
Την ίδια όλα, το ether σημειώνει άνοδο 6% στα 1.685 δολ.
Ο Mike Novogratz, ο Αμερικανός επενδυτής, υπέρμαχος της κρυπτογράφησης και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας χρηματοοικονομικών ψηφιακών υπηρεσιών και διαχείρισης επενδύσεων Galaxy Digital Holdings Limited, προέβλεψε ότι η τιμή του bitcoin θα φτάσει σύντομα τα 30.000 δολάρια μέχρι το τέλος Μαρτίου 2023.
Ειδικότερα, στις 15 Φεβρουαρίου, ο Novogratz δήλωσε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της Bank of America ότι δεν θα ήταν έκπληξη για τον ίδιο αν η τιμή του BTC ανέβαινε πάνω από τα 30.000 δολάρια.
Όταν βλέπω τη δράση των τιμών, όταν βλέπω τον ενθουσιασμό των πελατών που τηλεφωνούν, δεν θα με εξέπληττε αν ήμασταν στα 30.000 δολάρια μέχρι το τέλος του τριμήνου.
Ο Novogratz μοιράστηκε επίσης την απογοήτευσή του για τη χαμηλότερη τιμή του bitcoin κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, προσθέτοντας ότι θα ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος αν η τιμή είχε φτάσει τα 30.000 δολάρια στο τέλος του 2022.
Προηγουμένως, ο επενδυτής είχε προβλέψει ότι η τιμή θα εκτοξευθεί φτάνοντας τα 500.000 δολάρια μέχρι το τέλος του 2027, υπό την προϋπόθεση ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών θα συνεχίσει να αυξάνει τα επιτόκια.
Κατά την παρακολούθηση της πορείας της τιμής του bitcoin για τους τελευταίους τρεις μήνες, είναι προφανές ότι το νόμισμα ακολουθεί μια θετική κλίση από τα 16,72 χιλ. δολάρια τον Δεκέμβριο του 2022 έως τα τρέχοντα 24,66 χιλ. δολάρια.
Είναι ενδιαφέρον ότι η τρέχουσα πρόβλεψη του Novogratz απέχει πολύ από την προβλεπόμενη τιμή για το 2027 και είναι 25% μεγαλύτερη από την τρέχουσα τιμή.
Είναι ενδεικτικό ότι ο Novogratz ανέφερε την προηγούμενη πρόβλεψή του κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της τελευταίας ημέρας, αναφερόμενος στον πρόεδρο της Fed Jerome Powell, ο οποίος αύξησε τα επιτόκια πρόσφατα την 1η Φεβρουαρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης