Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

«Χρησμός» Kiyosaki για το Bitcoin: Θα εκτοξευθεί στα 100.000 δολ. σύντομα - Είναι χρήμα του λαού

tags :
«Χρησμός» Kiyosaki για το Bitcoin: Θα εκτοξευθεί στα 100.000 δολ. σύντομα - Είναι χρήμα του λαού
O Kiyosaki πιστεύει ότι το Bitcoin είναι η μόνη αξιόλογη επένδυση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων
Σχετικά Άρθρα

Τους λόγους για τους οποίους «αγαπά» το Bitcoin εξηγεί ο γκουρού του personal finance και πολυεκατομμυριούχος, Robert Kiyosaki, τονίζοντας ότι είναι τα χρήματα του λαού και δεν ελέγχεται ούτε από τη Fed ούτε από την κυβέρνηση.
Ο Kiyosaki εξέφρασε πρόσφατα τον θαυμασμό του για το Bitcoin (BTC) και εξήρε την ικανότητά του να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.
Σύμφωνα με τον Kiyosaki, η επιτυχία του Bitcoin μπορεί να αποδοθεί στην αποκεντρωμένη φύση του, καθώς καθοδηγείται από τους ανθρώπους και όχι από το Fed ή την κυβέρνηση των ΗΠΑ για υποστήριξη.
Σε ένα tweet της Παρασκευής (21/4/2023), ο Kiyosaki δήλωσε ότι παρακολούθησε το BTC να σκαρφαλώνει στα 20.000 δολάρια και στη συνέχεια έχασε σχεδόν όλη την αξία του όταν έπεσε κάτω από τα 4.000 δολάρια πριν από αρκετά χρόνια. Ο συγγραφέας σημείωσε ότι αγόρασε περισσότερο από το κρυπτονόμισμα όταν σκαρφάλωσε στα 6.000 δολάρια.

 

Ως ένθερμος υποστηρικτής της χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης, ο Kiyosaki τόνισε τη σημασία της κατανόησης των δυνατοτήτων του Bitcoin και του ρόλου του στο μέλλον της οικονομίας.

Σύσταση για Bitcoin, χρυσό και ασήμι

Ο επενδυτής βλέπει το BTC, τον χρυσό και το ασήμι μέσα από τον ίδιο φακό και συνεχίζει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αποκτήσουν περισσότερα, προετοιμάζοντας την επικείμενη κατάρρευση της αγοράς στο δολάριο ΗΠΑ. Όπως ανέφερε πρόσφατα το CryptoPotato, ο Kiyosaki σκοπεύει να αυξήσει την έκθεσή του στο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο και τα πολύτιμα μέταλλα επειδή η Fed, το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ και ο Αμερικανός πρόεδρος, Joe Biden, είναι «ψεύτες».

Θα φτάσει τα 100.000 δολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Kiyosaki πιστεύει ότι το Bitcoin είναι η μόνη αξιόλογη επένδυση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων, καθώς αναγνωρίζεται ως εμπόρευμα, σε αντίθεση με τα περισσότερα εναλλακτικά νομίσματα (altcoins) που θεωρούνται τίτλοι.
Εν τω μεταξύ, ο συγγραφέας βλέπει το BTC να διαπραγματεύεται σύντομα στα 100.000 δολάρια. Τον Φεβρουάριο προέβλεψε ότι μέχρι το 2025, το κορυφαίο κρυπτονόμισμα θα αξίζει 500.000 δολάρια, ενώ ο χρυσός και το ασήμι θα διαπραγματεύονται στα 5.000 και 500 δολάρια αντίστοιχα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης