Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Bittrex: Αίτημα χρεοκοπίας από το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων

Bittrex: Αίτημα χρεοκοπίας από το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων
Tο ανταλλακτήριο Bittrex υπέβαλε αίτηση πτώχευσης στην πολιτεία Ντέλαγουερ των ΗΠΑ
Αίτηση υπαγωγής στον πτωχευτικό κώδικα των ΗΠΑ (Κεφάλαιο 11) υπέβαλε το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Bittrex.
Ειδικότερα, το ανταλλακτήριο υπέβαλε αίτηση πτώχευσης στην πολιτεία Ντέλαγουερ των ΗΠΑ τη Δευτέρα, μήνες μετά την ανακοίνωση ότι θα τερματίσει τις εργασίες του στη χώρα και εβδομάδες μετά από μήνυση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράςς (SEC).
Σύμφωνα με δικαστική κατάθεση που κοινοποιήθηκε από τον Randall Reese του Chapter 11 Dockets, ενός ανιχνευτή πτώχευσης, εκτιμάται ότι έχει περισσότερους από 100.000 πιστωτές, με υποχρεώσεις και περιουσιακά στοιχεία μεταξύ 500 εκατομμυρίων δολαρίων έως 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.
Η Bittrex στις ΗΠΑ είχε μέχρι στιγμής ένα δύσκολο 2023, απολύοντας 80 άτομα τον Φεβρουάριο και ανακοινώνοντας τον Μάρτιο ότι θα τερμάτιζε όλες τις δραστηριότητες μέχρι τα τέλη Απριλίου.
Αυτές οι αλλαγές δεν έχουν επηρεάσει το Bittrex Global, το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης εκτός ΗΠΑ.
Η Bittrex είναι η πιο πρόσφατη οντότητα της κοινότητας των κρυπτονομισμάτων που κήρυξε πτώχευση, με τα ανταλλακτήριο FTX και τις Celsius, Voyager και BlockFi.
Σε καταθέσεις που έγιναν στο Δικαστήριο του Ντέλαγουερ, ο Evan Hengel, Co-Chief Restructuring Officer της Bittrex της εταιρείας, είπε ότι οι πελάτες θα λάβουν το «100% των κρυπτονομισμάτων τους» και ότι θα έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα για να αποσύρουν τα crypto τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης