Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Οι κινήσεις του Shiba Inu μετά το Bitcoin Halving και τι να περιμένουμε

Οι κινήσεις του Shiba Inu μετά το Bitcoin Halving και τι να περιμένουμε
Παρά την περίοδο απαισιοδοξίας, το SHIB ανέκαμψε κατά περίπου 18% μέσα σε 24 ώρες, φτάνοντας στην τιμή των 0,00002736 δολαρίων

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν αρκετά έντονες για το Shiba Inu (SHIB), ένα από τα καλύτερα meme coins της αγοράς κρυπτονομισμάτων. Μετά το τέταρτο Bitcoin Halving το οποίο και ολοκληρώθηκε με επιτυχία, το SHIB παρουσίασε αξιοσημείωτες διακυμάνσεις στην τιμή του.
Παρά την περίοδο απαισιοδοξίας, το SHIB ανέκαμψε κατά περίπου 18% μέσα σε 24 ώρες, φτάνοντας στην τιμή των 0,00002736 δολαρίων. Αυτή η άνοδος στην τιμή του Shiba Inu αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον των επενδυτών, αφού το δημοφιλές meme coin κατάφερε να φτάσει κεφαλαιοποίηση αγοράς πάνω από 16 δισεκατομμύρια δολάρια.
Πάμε να δούμε μερικές αναλυτικότερες πληροφορίες καθώς και τι θα μπορούσε κανείς να περιμένει τις επόμενες ημέρες από το Shiba Inu.

Αγορά Dogeverse

Το κλίμα της αγοράς και η δραστηριότητα των επενδυτών

Παρά την ανάκαμψη που προαναφέραμε, το συνολικό κλίμα για το SHIB δεν φαίνεται να είναι τόσο θετικό, όπως συγκεκριμένα υποδεικνύεται από μετρήσεις όπως το σταθμισμένο κλίμα και ο κοινωνικός όγκος. Μάλιστα, η αγοραστική πίεση για το SHIB παρέμεινε υψηλή, γεγονός που αποδεικνύεται από τη σημαντική μείωση της προσφοράς της στα ανταλλακτήρια.

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον στοιχείο που παρατηρήθηκε από τη συνολική δραστηριότητα στο blockchain, το Shiba Inu φαίνεται να είναι το κρυπτονόμισμα με τις περισσότερες συναλλαγές μεταξύ των φαλαινών του Ethereum, κάτι που δείχνει τη σημαντική συναλλακτική δραστηριότητα μεταξύ των μεγάλων επενδυτών.

Στόχοι τιμών και μελλοντικές προοπτικές για το Shiba Inu

Όσον αφορά το μέλλον, η τιμή του SHIB θα εξαρτηθεί αρκετά από τη συνολική εικόνα της αγοράς και το κατά πόσο το meme coin θα κρατήσει το ενδιαφέρον των επενδυτών. Σε ένα θετικό σενάριο, το SHIB θα μπορούσε να στοχεύσει σε βασικά επίπεδα αντίστασης στα 0,00003 και 0,000035 δολάρια. Αντίθετα, σε μια πτωτική αγορά, τα επίπεδα στήριξης αναμένεται να διατηρηθούν κοντά στα 0,000021 ή 0,000017 δολάρια.
Φυσικά, όπως και με όλα τα meme coins, οι θερμοί υποστηρικτές θεωρούν ότι το Shiba Inu θα μπορούσε να σημειώσει μια σημαντική άνοδο στο επόμενο bull run της αγοράς. Άλλωστε, μετά τα Bitcoin Halvings, η αγορά σταδιακά αρχίζει και αποκτά μια ανοδική τάση, σημειώνοντας νέα υψηλά.
Το σίγουρο είναι ότι το SHIB παραμένει ως μια επιλογή αρκετά υψηλά στη λίστα των επενδυτών και μάλιστα διατηρεί έναν μεγάλο όγκο καθημερινών συναλλαγών.

Αγορά Dogeverse

Ποιο άλλο meme coin ξεχωρίζει αυτή τη στιγμή στην αγορά;

Αν και το Shiba Inu απασχόλησε αρκετά την αγορά κρυπτονομισμάτων, δεν ήταν το μόνο meme coin που προσέλκυσε την προσοχή των επενδυτών. Ένα νέο κρυπτονόμισμα φαίνεται να έρχεται στο προσκήνιο, το οποίο αξιοποιώντας τα memes, την ισχυρή κοινότητα και τον μηχανισμό staking, προσφέρει εξαιρετικές προοπτικές για το 2024. Ο λόγος για το Dogeverse, ένα meme coin το οποίο κυκλοφορεί σε όλα τα γνωστά blockchain και φαίνεται να κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση.

Τι είναι το Dogeverse και γιατί έχει κερδίσει τους επενδυτές;

Με την καινοτόμο προσέγγισή της και τη λειτουργία του ως multi-chain meme coin, το Dogeverse προσφέρει στους επενδυτές μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία μέσω της προπώλησής του. Ξεκινώντας αρχικά σε Ethereum, BNB, MATIC και Avalanche, με σχέδια επέκτασης σε Solana και Base, το Dogeverse προσφέρει στους επενδυτές πρόσβαση σε διαφορετικά οικοσυστήματα blockchain, διασφαλίζοντας την ευρεία υιοθέτηση και τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του έργου.
Επιπρόσθετα, πέρα από τα memes με τον δημοφιλή σκύλο Doge «Cosmos», το Dogeverse φροντίζει να παρέχει και χρησιμότητα στους επενδυτές του. Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες στο έργο έχουν τη δυνατότητα να ποντάρουν τα κρυπτονομίσματά τους, ώστε να κερδίζουν μια παθητική ροή εσόδων.

Τα δύο αυτά στοιχεία φαίνεται να έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον της επενδυτικής κοινότητας, οδηγώντας σε μία από τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων για φέτος. Άλλωστε, το έργο κατάφερε μέσα σε μόλις λίγες ημέρες να συγκεντρώσει πάνω από 9 εκατομμύρια δολάρια.
Ενδεχομένως, ο τρόπος με τον οποίο εξελίσσεται το presale, και συγκεκριμένα τα στάδια αυξανόμενης τιμής, έχουν οδηγήσει σε FOMO των επενδυτών οι οποίο βιάζονται να προλάβουν όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή. Εάν ενδιαφέρεστε και εσείς για το καινοτόμο αυτό meme coin, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της προπώλησης για περισσότερες πληροφορίες ή για να αγοράσετε τα πρώτα σας $DOGEVERSE tokens.

Αγορά Dogeverse

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης