Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Ο ανταγωνιστής του Dogecoin ακούει στο όνομα PlayDoge και είναι έτοιμο να εκτοξευθεί!

Ο ανταγωνιστής του Dogecoin ακούει στο όνομα PlayDoge και είναι έτοιμο να εκτοξευθεί!
Η προπώληση του PlayDoge όχι μόνο ξεκίνησε, αλλά όπως φαίνεται δεν θα διαρκέσει και για πολλές ημέρες

Ένα νέο meme coin εμφανίστηκε στην αγορά και όπως όλα δείχνουν θα είναι ο μεγάλος ανταγωνιστής του Dogecoin! Ο λόγος για το PlayDoge, το οποίο ξεκίνησε την προπώλησή του με την τιμή να είναι έτοιμη να αυξηθεί. Προλάβετε πριν το επόμενο στάδιο του presale για να μεγιστοποιήσετε τα πιθανά κέρδη.

Επισκεφθείτε το PlayDoge

PlayDoge – Ένα meme coin με P2E παιχνίδι που κερδίζει το ενδιαφέρον της αγοράς

Η προπώληση του PlayDoge όχι μόνο ξεκίνησε, αλλά όπως φαίνεται δεν θα διαρκέσει και για πολλές ημέρες. Τα στάδια με αυξανόμενη τιμή έχουν ήδη προσελκύσει μια σημαντική ροή εσόδων, με τους επενδυτές να θέλουν να προλάβουν την αγορά $PLAY σε όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή.

Αν και αρχικά η τιμή του κρυπτονομίσματος ήταν στα 0,005 δολάρια, αυτή τη στιγμή έχει ήδη ανέβει στα 0,00502 με το επόμενο στάδιο να πλησιάζει ολοένα και πιο πολύ. Με λίγα λόγια, όσο νωρίτερα επενδύσει κάποιος, τόσο χαμηλότερη τιμή θα προλάβει. Μόλις μάλιστα η προπώληση φτάσει στο τελευταίο στάδιο, η τιμή θα ανέρχεται στα 0,00539 δολάρια.

Τι είναι το PlayDoge και γιατί η ζήτησή του είναι τόσο αυξημένη;

Όπως και το Dogecoin, το PlayDoge είναι ένα meme coin το οποίο αξιοποιεί τον γνωστό σκύλο Shiba Inu. Ωστόσο, σε αντίθεση με το πρώτο meme coin της αγοράς, το PlayDoge προσφέρει πολύ μεγαλύτερη χρησιμότητα. Ειδικότερα, το PlayDoge ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι για κινητά τηλέφωνα, στο στυλ του Tamagotchi της δεκαετίας του ’90.
Φυσικά, η τεχνολογία του τότε ήταν αρκετά περιορισμένη. Για παράδειγμα, το κατοικίδιο πάντα πέθαινε κάποια στιγμή, αναγκάζοντας τον παίκτη να κάνει επανεκκίνηση, να το πω έτσι, και να ξεκινήσει από την αρχή με ένα νέο κατοικίδιο.
Το PlayDoge από την άλλη, αξιοποιώντας την τεχνολογία blockchain ξεπερνά αυτούς τους περιορισμούς. Και μάλιστα, το καλύτερο δεν το έχουμε αναφέρει ακόμα. Το παιχνίδι όχι μόνο θα προσφέρει διασκέδαση και μια ασχολία στους παίκτες, αλλά θα τους δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουν και χρήματα.

Μηχανισμός Play-to-Earn

Παίζοντας το παιχνίδι αυτό, οι παίκτες θα μπορούν να κερδίσουν ανταμοιβές σε $PLAY tokens. Τα κρυπτονομίσματα δηλαδή του έργου τα οποία πέραν της χρησιμότητας εντός του παιχνιδιού, θα διαθέτουν και ρευστότητα στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Με λίγα λόγια, τα κερδισμένα κρυπτονομίσματα μπορούν να ερμηνευτούν ως χρήματα.

Staking

Επιπρόσθετα, το έργο θα διαθέτει και λειτουργία πονταρίσματος, όπου οι κάτοχοι θα μπορούν να ποντάρουν τα token τους για να τα αυξήσουν σε αριθμό. Έτσι, όσοι αξιοποιήσουν το staking θα μπορούν να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τις ανταμοιβές τους.

Το PlayDoge υπερέχει σε πολλά ακόμη σημεία έναντι του DogeCoin

Μια άλλη διαφορά από το Dogecoin είναι ότι η αλυσίδα μπλοκ που αξιοποιεί το PlayDoge λειτουργεί με τον μηχανισμό Proof Of Stake (PoS), το οποίο σημαίνει ότι είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από το παλαιό σύστημα του Dogecoin που βασίζεται στην εξόρυξη.
Ειδικότερα, το PlayDoge βασίζεται στο BNB Chain (πρώην Binance Smart Chain), το οποίο είναι η αλυσίδα μπλοκ που δημιουργήθηκε από το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, τη Binance. Κάτι που ερμηνεύεται σε υψηλές ταχύτητες που σίγουρα απαιτούνται σε ένα παιχνίδι P2E.
Επιπρόσθετα, επειδή το PoS είναι πιο αποτελεσματικός μηχανισμός, σημαίνει ότι τα τέλη αερίου (gas fees) για τις συναλλαγές είναι πολύ χαμηλότερα. Ένα ακόμη πλεονέκτημα για το PlayDoge.
Ωστόσο, δεν θα πρέπει να είμαστε άδικοι με το Dogecoin, το οποίο έχει κάνει αρκετά βήματα ανάπτυξης, ακόμη και στον gaming τομέα. Ειδικότερα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία εγγραφής που ξεκίνησε αρχικά από Bitcoin, το Dogecoin έχει δημιουργήσει τα Doginals, συλλογές δηλαδή έργων τέχνης και παιχνίδια στο blockchain. Για παράδειγμα, το κλασικό shooter game Doom, μπορεί να παιχτεί πλέον στο δίκτυο του Dogecoin.
Ωστόσο, η τεχνολογία των, θα συναντήσει αρκετά εμπόδια στην επεκτασιμότητα, οπότε δεν αποτελεί βιώσιμη πρόταση για πλήρως εξελιγμένα παιχνίδια για κινητά, είτε πρόκειται για 2D είτε για 3D. Εδώ, λοιπόν, το PlayDoge έχει άλλο ένα πλεονέκτημα έναντι του Dogecoin.

Αγοράστε PlayDoge στην προπώληση και επωφεληθείτε από το ποντάρισμα

Τον τελευταίο καιρό, η αγορά κρυπτονομισμάτων παρουσιάζει ιδιαίτερα θετικά δείγματα για τα meme coins. Μάλιστα, τα κορυφαία meme coins της αγοράς, έχουν σημειώσει σημαντικές ανόδους στην τιμή τους. Καθόλου λοιπόν περίεργο που το PlayDoge έχει προσελκύσει τόσο μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον και αναμένεται να εκτοξευθεί το επερχόμενο χρονικό διάστημα.
Μάλιστα, οι συμμετέχοντες στην προπώληση δεν χρειάζεται να περιμένουν την κυκλοφορία του καινοτόμου αυτού παιχνιδιού, αφού μπορούν αμέσως να αξιοποιήσουν τη λειτουργία πονταρίσματος και να αρχίσουν να κερδίζουν ανταμοιβές.

Εάν θέλετε και εσείς να επενδύσετε από νωρίς σε ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα meme για το 2024, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της προπώλησης και να αγοράσετε μερικά $PLAY tokens με BNB, ETH, USDT ή με τη χρήση της τραπεζικής σας κάρτας.

Επισκεφθείτε το PlayDoge

Δήλωση αποποίησης ευθυνών

Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Aποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης