Τελευταία Νέα
Οικονομία

Juncker: Ελλάδα και Ευρωζώνη βρίσκονται μακριά από την επίτευξη συμφωνίας - Aπαιτείται ισοσκελισμένος προϋπολογισμός

Juncker: Ελλάδα και Ευρωζώνη βρίσκονται μακριά από την επίτευξη συμφωνίας - Aπαιτείται ισοσκελισμένος προϋπολογισμός
"Ένας ισοσκελισμένος προϋπολογισμός αποτελεί θέμα μείζονος σημασίας για την Ελλάδα"
Ελλάδα και Ευρωζώνη βρίσκονται ακόμη μακριά από την επίτευξη συμφωνίας, ξεκαθαρίζει ο πρόεδρος της Κομισιόν, J. C. Juncker, επιχειρώντας να καταστήσει σαφές πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα είναι δύσκολες.
"Ελλάδα και Ευρωζώνη βρίσκονται μακριά από συμφωνία", τόνισε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στο France24, λίγες μόλις ώρες μετά τη Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης και ενόψει του κρίσιμου Eurogroup της Δευτέρας 16/2.
"Ένας ισοσκελισμένος προϋπολογισμός αποτελεί θέμα μείζονος σημασίας για την Ελλάδα", διαμηνύει επίσης.
Στο μεταξύ, όπως έχει ήδη αναφέρει από νωρίς το www.bankingnews.gr, απαισιόδοξος για τη συνέχιση των συζητήσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη, σχετικά με το πρόβλημα του ελληνικού χρέους, εμφανίστηκε ο επικεφαλής του Eurogroup, Jeroen Dijsselbloem.
Σύμφωνα με το ANP, ο πρόεδρος του Eurogroup δήλωσε ότι είναι απαισιόδοξος όσον αφορά τις πιθανότητες επιτυχίας των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα.
«Είναι πολύ περίπλοκο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μπορείς να ξοδέψεις χρήματα μόνο όταν υπάρχουν.
Η Ελλάδα έχει πολλές απαιτήσεις, αλλά χρήματα δεν υπάρχουν και αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Eurogroup, εν όψει της κρίσιμης συνεδρίασης της Δευτέρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης