Τελευταία Νέα
Οικονομία

Associated Press: Η Γερμανία παρέδωσε στην Ελλάδα λίστα με 10.000 πιθανές περιπτώσεις φοροδιαφυγής

Associated Press: Η Γερμανία παρέδωσε στην Ελλάδα λίστα με 10.000 πιθανές περιπτώσεις φοροδιαφυγής
Η λίστα φέρεται να αφορά σε ιδιώτες και επιχειρήσεις με λογαριασμούς που συνολικά αγγίζουν τα 4 δισ. δολάρια σε τράπεζες της Ελβετίας
Οι γερμανικές αρχές παρέδωσαν στο υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας λίστα με 10.000 πιθανές περιπτώσεις φοροδιαφυγής, μεταδίδει το έγκριτο Associated Press.
Ειδικότερα, η λίστα φέρεται να αφορά σε ιδιώτες και επιχειρήσεις με λογαριασμούς που συνολικά αγγίζουν τα 4 δισ. δολάρια σε τράπεζες της Ελβετίας.
Το ForexLive, που αναμεταδίδει την είδηση, γράφει σκωπτικά πως «η Γερμανία έδωσε στην Ελλάδα 10.000 τρόπους να μειώσει τα ελλείμματά της».
Αξίζει, ωστόσο, να υπογραμμιστεί ότι πρόκειται για υποθέσεις που ενδεχομένως σχετίζονται με φοροδιαφυγή, για τις οποίες πρέπει να γίνει έρευνα και να αποφανθεί η δικαιοσύνη και όχι για επιβεβαιωμένες υποθέσεις φοροδιαφυγής.

Τι μετέδιδε χθες, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, το bankingnews.gr:

Κατάλογο Ελλήνων με καταθέσεις στο εξωτερικό προτίθενται να παραδώσουν στις ελληνικές αρχές οι φορολογικές αρχές της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, όπως έγινε γνωστό μετά από συνάντησή τους με αντιπροσωπεία του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών.
Το υπουργείο φέρεται διατεθειμένο να παραδώσει με τη σειρά του τη λίστα - όταν την παραλάβει - στους οικονομικούς εισαγγελείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης