Τελευταία Νέα
Οικονομία

Συνάντηση του Γιώργου Σταθάκη με τους εργαζομένους στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης

Συνάντηση του Γιώργου Σταθάκη με τους εργαζομένους στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης
Αισιόδοξος ο υπουργός Οικονομίας ότι το σχέδιο της τράπεζας Πειραιώς θα φέρει αποτέλεσμα
Τους εργαζομένους στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης συνάντησε, την Παρασκευή 1η Απριλίου 2016, ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης.
Ο υπουργός συζήτησε με τους εργαζόμενους για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και τους παρουσίασε το σχέδιο το οποίο εγκρίθηκε την Τετάρτη 30 Μαρτίου, από το ΔΣ της πιστώτριας τράπεζας, που είναι η Τράπεζα Πειραιώς.
Οπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομίας, με την υιοθέτηση του σχεδίου αυτού ανοίγει ο δρόμος για την αποπληρωμή των τευτλοπαραγωγών και τη διαμόρφωση ενός πλαισίου για μόνιμη και οριστική λύση, που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των τευτλοπαραγωγών, των εργαζομένων και της εταιρείας.
Σημειώνεται ότι η πρόταση της τράπεζας για χρηματοδότηση θέτει ως προϋπόθεση να κλείσουν τα εργοστάσια της Βιομηχανίας στη Σερβία.
Το θέμα θα συζητηθεί αναλυτικά σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της εταιρείας που θα διεξαχθεί το αργότερο μέχρι το βράδυ του Σαββάτου 2 Απριλίου 2016 όπως όπως έλεγε ο πρόεδρος της διοίκησης της εταιρείας κ. Λάντζας θα πρέπει να «ληφθούν δύσκολες αποφάσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης