Τελευταία Νέα
Οικονομία

Γεωργιάδης: Την ερχόμενη εβδομάδα οι ημερομηνίες για τα επόμενα ανοίγματα δραστηριοτήτων

Γεωργιάδης: Την ερχόμενη εβδομάδα οι ημερομηνίες για τα επόμενα ανοίγματα δραστηριοτήτων

«Αν όλοι αύριο πήγαιναν να εμβολιαστούν, μεθαύριο θα άνοιγαν τα πάντα», τόνισε ο Άδ. Γεωργιάδης

Σχετικά Άρθρα

«Αν όλοι αύριο πήγαιναν να εμβολιαστούν, μεθαύριο θα άνοιγαν τα πάντα», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδ. Γεωργιάδης, ο οποίος και σημείωσε ότι στόχος είναι μέσα στην επόμενη εβδομάδα να ανακοινωθούν συγκεκριμένες ημερομηνίες για τα επόμενα ανοίγματα δραστηριοτήτων, όπως η μουσική και η αύξηση των καλεσμένων σε δεξιώσεις.
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ανέφερε ότι στόχος είναι μέσα στην επόμενη εβδομάδα να βγει δελτίο τύπου από το Υπουργείο Ανάπτυξης που να αναφέρει συγκεκριμένες ημερομηνίες για τα επόμενα ανοίγματα δραστηριοτήτων, ενώ εκτίμησε ότι μετά από συζήτηση με την επιτροπή των ειδικών, θα δοθεί αυτή την εβδομάδα το πράσινο φως να ανοίξουν τα φροντιστήρια.
Ακόμη, ο κ. Γεωργιάδης γνωστοποίησε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Θ. Σκυλακακη, για να δοθεί επιπλέον χρηματοδότηση στα γυμναστήρια, δεδομένου ότι θα αργήσουν να λάβουν χρήματα από τους πελάτες τους λόγω των συνδρομών που έχουν παγώσει.
Σημείωσε πάντως ότι είναι νωρίς να γίνουν ανακοινώσεις, προσθέτοντας ότι πιθανόν την επόμενη εβδομάδα να μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες.
Επίσης, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, την ερχόμενη εβδομάδα θα δοκιμαστεί η πλατφόρμα για την επιδότηση των επιχειρήσεων τουρισμού, προκειμένου να λειτουργήσει από την μεθεπόμενη.

Περί εμβολιασμών

Κάνοντας αναφορά στους εμβολιασμούς και ειδικότερα στη Σάμο οπού ανεστάλη προσωρινά το πρόγραμμα Γαλάζια Ελευθερία λόγω της χαμηλής προσέλευσης, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως είναι αδιανόητο ένα νησί να έχει κατοίκους που αρνούνται να εμβολιαστούν, συμπληρώνοντας ότι αυτή η είδηση θα αναπαραχθεί στο εξωτερικό και θα βλάψει την εικόνα του νησιού.
Ο ίδιος κάλεσε όλη τη χώρα να ακολουθήσει το παράδειγμα της Κύθνου, όπου έχει κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου το 90% των κατοίκων, προσθέτοντας ότι μέχρι στιγμή η Κύθνος αποδεικνύεται ο ασφαλέστερος προορισμός.

Για νόμο Παρασκευόπουλου

Σχολιάζοντας τη χθεσινή δήλωση Χρυσοχοϊδη ότι 117 σκληροί κακοποιοί κυκλοφορούν ελεύθεροι λόγω του νόμου Παρασκευοπούλου, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι ο νόμος έχει αλλάξει προς το αυστηρότερο, αλλά ο καινούριος νόμος ισχύει για όσους καταδικάζονται με το νέο νόμο και δεν έχει αναδρομική ισχύ.

Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας

Το συνέδριο της ΝΔ που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός για τα μέσα του Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, είναι προγραμματισμένο συνέδριο, ενώ ο ανασχηματισμός αφορά μόνο τους υπουργούς, καθώς ο κόσμος έχει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα.
Ξεκαθάρισε εκ νέου ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης