Τελευταία Νέα
Οικονομία

Αντιδράσεις για τα νέα μέτρα σε εστίαση - Καββαθάς (ΓΣΕΒΕΕ): Εργαλειοποιείται ο κλάδος

Αντιδράσεις για τα νέα μέτρα σε εστίαση - Καββαθάς (ΓΣΕΒΕΕ): Εργαλειοποιείται ο κλάδος
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΒΕ υποστηρίζει ότι η λύση είναι τα μηχανήματα καθαρισμού του αέρα στους εσωτερικούς χώρους
Σχετικά Άρθρα

Έντονες αντιδράσεις προκαλούν τα μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνησης και θα εστιάζουν στους ανεμβολίαστους.
«Εργαλειοποιείται ο κλάδος της εστίασης και χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης για τον εμβολιασμό, που είναι η μόνη λύση» δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς.
Μιλώντας στην ΕΡΤ για τον κλάδο της εστίασης που έχει υποστεί τεράστια ζημία κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο κ. Καββαθάς τόνισε ότι το σημαντικότερο γι’ αυτούς είναι η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.
«Όταν έχουμε έναν στους δύο ανεμβολίαστους, αυτό εκ των πραγμάτων δημιουργεί πρόβλημα στον κλάδο στο επίπεδο της δυναμικότητας που μπορεί να χάσει. Αυτό που βλέπουμε στους χώρους που είναι αποκλειστικά Covid Free, εκεί οι παρέες που είναι μεικτές αποχωρούν» είπε.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων «η λύση είναι τα μηχανήματα καθαρισμού του αέρα στους εσωτερικούς χώρους, που καταστρέφουν όλους τους ιούς σε ποσοστό σε ποσοστό 99%. Είχαμε να πει από την άνοιξη να βγει ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης, όπως είχαμε ζητήσει ως Ομοσπονδία Εστιατόρων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης