Οικονομία

Capital Link: Αναβάλλεται για την άνοιξη 2022 το 23ο Ετήσιο Επενδυτικού Φόρουμ για την Ελλάδα στη Νέα Υόρκη

Capital Link: Αναβάλλεται για την άνοιξη 2022 το 23ο Ετήσιο Επενδυτικού Φόρουμ για την Ελλάδα στη Νέα Υόρκη
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Capital Link, η απόφαση πάρθηκε λόγω των πρόσφατων εξελίξεων στο μέτωπο της πανδημίας και των νέων ταξιδιωτικών περιορισμών που επιβλήθηκαν διεθνώς
Σχετικά Άρθρα
Σε προσωρινή αναβολή οδηγήθηκε το 23ο ετήσιο επενδυτικό φόρουμ για την Ελλάδα (Capital Link Invest in Greece Forum), το οποίο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου στην Νέα Υόρκη, από τους διοργανωτές του συνεδρίου.
Η νέα ημερομηνία του επενδυτικού συνεδρίου τοποθετείται μέσα στην άνοιξη του 2022 και αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις προσεχείς ημέρες.

Η μετάλλαξη Omicron αιτία της αναβολής

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Capital Link, η απόφαση πάρθηκε λόγω των πρόσφατων εξελίξεων στο μέτωπο της πανδημίας και των νέων ταξιδιωτικών περιορισμών που επιβλήθηκαν διεθνώς.
Με δεδομένο, λοιπόν, τον διεθνή χαρακτήρα του συνεδρίου, κρίθηκε ότι μια νέα ημερομηνία θα ήταν η καλύτερη επιλογή για την απρόσκοπτη διεξαγωγή του.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «πιστεύουμε ότι μέχρι τότε, ο χειμώνας θα είναι πίσω μας και η συνολική κατάσταση θα είναι πολύ πιο ξεκάθαρη και ευνοϊκή για μια εκδήλωση με φυσική παρουσία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης