Τελευταία Νέα
Οικονομία

Δήμας (Υφυπ. Ανάπτυξης): Το Κατάρ ενδιαφέρεται για συνεργασίες με ερευνητικά κέντρα και το Elevate Greece

Δήμας (Υφυπ. Ανάπτυξης): Το Κατάρ ενδιαφέρεται για συνεργασίες με ερευνητικά κέντρα και το Elevate Greece
Το πρώτο βήμα διεύρυνσης των σχέσεων Ελλάδας - Κατάρ για την ανάπτυξη Επιστημονικής και Τεχνολογικής συνεργασίας, έγινε έγραψε ο υφυπουργός Χ. Δήμας
Σχετικά Άρθρα

Στα σκαριά είναι η επιστημονική και τεχνολογική συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Κατάρ, καθώς ήδη ξεκίνησε η διερεύνηση των σχέσεων των δύο χωρών.
Σε διαδικτυακή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, όπως έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας, συζητήθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές και εμπειρίες στην ανάπτυξη των οικοσυστημάτων καινοτομίας με στόχο την χάραξη πολιτικής συνεργασίας για το μέλλον.

Συγκεκριμένα όπως έγραψε ο υφυπουργός:

"Πρώτο βήμα διεύρυνσης των σχέσεων Ελλάδας - Κατάρ για την ανάπτυξη Επιστημονικής και Τεχνολογικής συνεργασίας.
Συζητήσαμε για τις βέλτιστες πρακτικές και μοιραστήκαμε τις εμπειρίες μας στην ανάπτυξη των οικοσυστημάτων καινοτομίας με στόχο την χάραξη πολιτικής συνεργασίας για το μέλλον.
Ελλάδα και Κατάρ έχουμε υπογράψει συμφωνία για την οικονομική και τεχνολογική συνεργασία από το 2009.
Αποφασίσαμε να εξετάσουμε όλα τα περιθώρια εμβάθυνσης και διεύρυνσης της, τόσο σε θέματα επιστημονικών τομέων κοινού ενδιαφέροντος, όσο και ερευνητικών συνεργασιών.
Η αντιπροσωπεία του Κατάρ έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τις δράσεις των Ερευνητικών Κέντρων, αλλά και για την εξέλιξη του Elevate Greece".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης