Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Συνάντηση του Προέδρου της ΕΟΕ, Σπύρου Καπράλου, με την Αννα Κορακάκη και τη Μαρία Σάκκαρη!

Συνάντηση του Προέδρου της ΕΟΕ, Σπύρου Καπράλου, με την Αννα Κορακάκη και τη Μαρία Σάκκαρη!
Η συνομιλία του Σπύρου Καπράλου με την Άννα Κορακάκη, τη Μαρία Σάκκαρη και μέλη της κολυμβητικής ομάδας!
Σχετικά Άρθρα

Λίγες, μόλις, ώρες απέμειναν για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, θέλησε να συνομιλήσει με ορισμένους αθλητές της αποστολής της χώρας μας και να τους ευχηθεί μία καλή πορεία ενόψει τουρνουά.

Στην επίσκεψή του στο Ολυμπιακό Χωριό ήρθε σε επαφή με τη Σημαιοφόρο, Άννα Κορακάκη, τη Μαρία Σάκκαρη και αθλητές της κολυμβητικής ομάδας!

Το σχετικό δελτίο της ΕΟΕ, αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, κατά την επίσκεψη του στο Ολυμπιακό Χωριό, στην πρώτη έξοδο από το ξενοδοχείο του λόγω καραντίνας, συνάντησε και την Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη με τον πατέρα της Τάσο.

Ο κ. Καπράλος μίλησε με την Άννα για την προπόνηση της, αλλά και για τις συνθήκες στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο με την Ολυμπιονίκη να διαβεβαιώνει ότι όλα είναι εξαιρετικά και να ευχαριστεί ξανά την ΕΟΕ για την τιμή να είναι Σημαιοφόρος μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ μίλησε και με την Μαρία Σάκκαρη και ενημερώθηκε για την κλήρωση της στο Ολυμπιακό τουρνουά με την Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ. Επίσης ευχήθηκε καλή επιτυχία και στα μέλη της κολυμβητικής ομάδας που συνάντησε στο εστιατόριο του Ολυμπιακού Χωριού».

thumbnail_IMG_20210722_142321.jpg

thumbnail_IMG_20210722_155002.jpg
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης