Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι συμμετοχές των Ελλήνων αθλητών (24 Ιουλίου)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι συμμετοχές των Ελλήνων αθλητών (24 Ιουλίου)

Ο «άρχοντας των κρίκων» Λευτέρης Πετρούνιας ξεχωρίζει από τις παρουσίες των Ελλήνων αθλητών στη 2η μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η δράση θα ξεκινήσει ξημερώματα Σαββάτου με τη δίκωπο γυναικών και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι με τις δύο πρώτες συμμετοχές στα προκριματικά της κολύμβησης. Αναλυτικά οι ελληνικές συμμετοχές:

03.50: Μετά τις προκρίσεις του Ντούσκου και της Α.Κυρίδου στα Σκιφ σειρά παίρνουν η αδερφή της Αννέτας, Μαρία Κυρίδου με την Χριστίνα Μπούρμπου στα προκριματικά της δίκωπου. Αγωνίζονται στην 1η σειρά με στόχο μία από τις τρεις πρώτες θέσεις για πρόκριση στα προημιτελικά ενώ σε περίπτωση που δεν θα καταφέρουν θα έχουν μία ακόμη ευκαιρία στο αυριανό ρεπεσάζ.

05.00: Λίγο πριν το μεσημέρι για το Τόκιο θα ξεκινήσει ο αγώνας δρόμου στην ποδηλασία με τη συμμετοχή του Έλληνα πρωταθλητή Πολυχρόνη Τζωρτζάκη ο οποίος θα έχει πολύ έντονο συναγωνισμό και στοχεύει σε ένα καλό πλασάρισμα.

07.00: Με στόχο να φτάσει μέχρι και τη διεκδίκηση εντός μεταλλίου ξεκινάει (περίπου) στις 7 το πρωί την προσπάθειά της η Μαρία Σάκκαρη στο τένις. Η Σάκκαρη, Νο19 στον κόσμο στο world ranking αυτή τη στιγμή θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο την Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ (No28).

         E29htfWXMAErk82.jpg                                                                                                                                      

09.00: «Γράφει» ιστορία ο Παναγιώτης Γκιώνης στα προκριματικά του μονού καθώς στα 41 του χρόνια θα αγωνιστεί για 5η συνεχόμενη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες! Ο Γκιώνης (Νο49 της παγκόσμιας κατάταξης) θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο Πέτο Ζσολτ, Νο153 της παγκόσμιας κατάταξης.

10.00: Η ώρα του Πετρούνια. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους Κρίκους θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στα προκριματικά του αγωνίσματός του με στόχο μία χαλαρή πρόκριση στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 2 Αυγούστου.

13.13
: Μεσημέρι για την Ελλάδα, απόγευμα στο Τόκιο ο Απόστολος Παπαστάμος θα γίνει ο πρώτος κολυμβητής που θα πέσει στα νερά του Aquatics Centre στα προκριματικά των 400 μέτρων μικτής ατομικής. Ο Παπαστάμος θα αγωνιστεί στην 3η προκριματική σειρά έχοντας τον 6ο καλύτερο χρόνο από τους 8 συμμετέχοντες. Την πρόκριση κατευθείαν στον τελικό θα πάρουν οι αθλητές με τους 8 καλύτερους χρόνους από τις 4 προκριματικές σειρές.

13.35: Μία κοπέλα, η Άννα Ντουντουνάκη θα κλείσει την αυλαία της ημέρας αναφορικά στις ελληνικές συμμετοχές αγωνιζόμενη στα προκριματικά των 100 μέτρων πεταλούδα. Η 26χρονη Χανιώτισσα θα “πέσει” στην 5η και πιο δυνατή προκριματική σειρά έχοντας τον 5ο καλύτερο χρόνο από τις συμμετέχουσες. Την πρόκριση θα πάρουν κατευθείαν για τον τελικό οι κολυμβήτριες με τους 8 καλύτερους χρόνους.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης