Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Στίβος: Παραμένουν σε καραντίνα τρία μέλη της ελληνικής αποστολής

Στίβος: Παραμένουν σε καραντίνα τρία μέλη της ελληνικής αποστολής
Τα μέλη είχαν βρεθεί στην ίδια πτήση με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Σε καραντίνα 14 ημερών παραμένουν τρία μέλη της ελληνικής ομάδας στίβου, αφού οι θέσεις τους για την πτήση στο Τόκιο ήταν κοντά σε επιβεβαιωμένο κρούσμα. Συνεπώς ο αθλητής βάδην Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, ο προπονητής του Ναπολέων Κεφαλόπουλος και η φυσικοθεραπεύτρια Ελισάβετ Αναστασάκη, παραμένουν σε περιορισμό.

Ο επικεφαλής της ομάδας, Παναγιώτης Δημάκος, παραβρέθηκε σε συνάντηση με τους τοπικούς φορείς προκειμένου να ενημερωθεί για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Τα παιδιά είναι ήδη σε καραντίνα και στη συνάντηση που είχα με τους τοπικούς φορείς, επιβεβαιώσαμε πως η έναρξή της, ήταν η πρώτη ημέρα άφιξής μας στο Μισάτο. Αυτό σημαίνει πως η καραντίνα τους θα λήξει στις 31 του μηνός. Κατ' επέκταση οι Παπαμιχαήλ και Κεφαλόπουλος την 1η Αυγούστου θα ταξιδέψουν κανονικά για το Σαπόρο, όπου θα γίνουν τα αγωνίσματα του βάδην.

Παράλληλα, εξασφαλίσαμε πως η Αναστασάκη θα αναχωρήσει την ίδια ημέρα με την υπόλοιπη ομάδα για το Ολυμπιακό Χωριό, ώστε να ολοκληρώσει εκεί την καραντίνα της κι έπειτα να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης