Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Τεντόγλου: «Δεν περίμενα το χρυσό, ειδικά με αυτό τον τρόπο» (video)

Τεντόγλου: «Δεν περίμενα το χρυσό, ειδικά με αυτό τον τρόπο» (video)

Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν είχε συνειδητοποιήσει ακόμα τον τρόπο με τον οποίο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο του μήκους των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς παραδέχθηκε πως αιφνιδιάστηκε έτσι όπως αυτό ήρθε.

Σχετικά Άρθρα

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς στην τελευταία του προσπάθεια σημείωσε 8,41μ, όσο είχε και ο Κουβανός Ετσεβαρία, με τον Έλληνα πρωταθλητή να έχει καλύτερο δεύτερο άλμα. Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ, ο 23χρονος είχε αιφνιδιαστεί με την κατάκτηση του μεταλλίου, ενώ τόνισε πως στάθηκε τυχερός στον τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν το περίμενα αυτό, να κερδίσω. Ειδικά έτσι. Ήμουν τυχερός σήμερα και άτυχος ταυτόχρονα, δεν ξέρω τι έπαθα στις πρώτες προσπάθειες. Οι πέντε πρώτες ήταν χάλια, δεν μου έβγαινε. Σαν να είχα αγχωθεί λίγο, δεν ξέρω. Στο τέλος έκανα ακριβώς την ίδια επίδοση με τον πρώτο. Σήμερα ο Ετσεβερία ήταν καλύτερα από μένα, νιώθω λίγο κάπως που κέρδισα. Νιώθω τυχερός.

Απλά προσπάθησα να κάνω ένα απλό αλματάκι. Στις προηγούμενες προσπάθειες προσπαθούσα μάλλον πολύ, σκεφτόμουν περίεργα, δεν μπορούσα να το βρω. Έτρεξα νορμάλ, έκανα ένα αλματάκι κι έγινε».

Τέλος, έδειξε να μην έχει καμία ιδέα για την ώρα της απονομής, λέγοντας: «Το απόγευμα είναι; Τι ώρα; Δεν νιώθω τίποτα αυτή την στιγμή».




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης