Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Γιάννης Φουντούλης: «Το τουρνουά τώρα ξεκινάει - Στόχος ο ημιτελικός»

Γιάννης Φουντούλης: «Το τουρνουά τώρα ξεκινάει - Στόχος ο ημιτελικός»
Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας πόλο, Γιάννης Φουντούλης, παρά τη μεγαλειώδη πρόκριση στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο, διατήρησε χαμηλούς τόνους, θέτοντας ως πρωτεύοντα στόχο την παρουσία στα ημιτελικά.
Σχετικά Άρθρα
Συγκρατημένος και απόλυτα συγκεντρωμένος στο επόμενο «βήμα» παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας στο πόλο ανδρών, Γιάννης Φουντούλης, μετά τη νίκη επί των ΗΠΑ και τη διασταύρωση με το Μαυροβούνιο στις καλύτερες «8» ομάδες. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Η απόδοσή μας έκανε εύκολο το παιχνίδι σήμερα. Δεν σταματήσαμε μέχρι το τέλος του ματς να παίζουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια ενέργεια. Ήμασταν και πάλι, για άλλο ένα παιχνίδι, πολύ καλοί στην άμυνα. Τερματίσαμε σε μία θέση που την αξίζαμε με βάση την εικόνα μας στα παιχνίδια, αλλά δεν εξασφαλίζει κάτι» ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε πως:

«Το τουρνουά τώρα ξεκινάει. Ό,τι έχουμε κάνει το μόνο που μας δίνει είναι αυτοπεποίθηση και πίστη για τη συνέχεια. Θα βρούμε μπροστά μας έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, αλλά προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την είσοδο στην τετράδα».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης