Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Λευτέρης Πετρούνιας: «Σε τρία χρόνια στο Παρίσι, θα είμαι έτοιμος για το χρυσό μετάλλιο!»

Λευτέρης Πετρούνιας: «Σε τρία χρόνια στο Παρίσι, θα είμαι έτοιμος για το χρυσό μετάλλιο!»

Τις τελευταίες του σκέψεις μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου μοιράστηκε με την ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος, αλλά και… πολλά υποσχόμενος για το Ολυμπιακό τουρνουά στο Παρίσι!

Σχετικά Άρθρα

Δεν δείχνει να επαναπαύεται με το δεύτερο Ολυμπιακό μετάλλιο που κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος «δεσμεύτηκε» να ολοκληρώσει την καριέρα του στους κρίκους με το χρυσό μετάλλιο, φιλοδοξώντας πως θα το καταφέρει στο Παρίσι!

«Το σημερινό αποτέλεσμα είναι μια πολύ μεγάλη δικαίωση για μένα, γιατί έχω περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια. Είναι αυτό που χρειάζομαι για να συνεχίσω δυνατά μέχρι το Παρίσι», δήλωσε ο 30χρονος πρωταθλητής των κρίκων.»

Ερωτηθείς αν φοβήθηκε καθόλου τις υψηλές βαθμολογίες των δύο Κινέζων που έκαναν νωρίτερα το πρόγραμμά τους απάντησε: «Καθόλου. Είδα τα σκορ τους, αντιλήφθηκα πως έκανα ό,τι καλύτερο γίνεται. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Το βήμα μπορεί να συμβεί, μπορεί και να μη συμβεί. Είναι της στιγμής. Ήμουν πολύ εντάξει, οι ανάσες μου, οι παλμοί μου, όλα…».

Παρότι θα ήθελε το χρυσό, χάρηκε για την παρουσία του στο βάθρο. «Δεν μπορώ να πω ότι δεν το χάρηκα και δεν θα σταματήσω να χαμογελάω. Όλοι οι αθλητές άξιζαν μετάλλιο, ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Χαίρομαι γιατί τα παιδάκια μου είναι στο σπίτι, με βλέπουν και το μόνο που θέλω να κάνω είναι να γυρίσω σπίτι και να τους φορέσω το μετάλλιο. Σε τρία χρόνια θα με δουν live στο Παρίσι και θα είμαι έτοιμος για ακόμη καλύτερη εμφάνιση».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης