Εκτός Αγώνων η ελληνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης- τρία ακόμη μέλη θετικά στον κορονοϊό!

Εκτός Αγώνων η ελληνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης- τρία ακόμη μέλη θετικά στον κορονοϊό!

Νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν από την ΕΟΕ για την ελληνική αποστολή και συγκεκριμένα την καλλιτεχνική κολύμβηση.

Σχετικά Άρθρα

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο τίθεται η ελληνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, αφού τρία ακόμη μέλη βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, γεγονός που επιβεβαίωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με ανακοίνωσή της.

Όπως, τονίζεται χαρακτηριστικά,οι συγκεκριμένες αθλήτριες δεν είχαν έρθει σε επαφή με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, ωστόσο θα χρειαστεί να αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωρίο για να μεταβούν σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Οι αθλήτριες δεν έχουν εμφανή συμπτώματα, ωστόσο μετά την συνθήκη αυτή η χώρα μας δεν θα έχει εκπροσώπηση στο προαναφερθέν αγώνισμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι βρέθηκαν τρία νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά από τον έλεγχο που έγινε.

Και οι τρεις αθλήτριες που δεν έχουν εμφανή συμπτώματα, θα αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και θα συνεχίσουν τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο καραντίνας. H συγκεκριμένη ομάδα από την πρώτη μέρα της διαμονής της στο Ολυμπιακό Χωριό δεν ήρθε σε επαφή με άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής για ευνόητους λόγους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν θα υπάρχει εκπροσώπηση της Ελλάδας στο ομαδικό της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Η ΕΟΕ είναι συνεχώς στο πλευρό των αθλητριών και παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο
Advertisement