Λούις Σκόλα: Συγκινητικό standing ovation για ένα τεράστιο «θρύλο» του μπάσκετ!

Λούις Σκόλα: Συγκινητικό standing ovation για ένα τεράστιο «θρύλο» του μπάσκετ!
Την αποθέωση γνώρισε ο Λουίς Σκόλα κατά την αποχώρησή του από το παρκέ ένα λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Αυστραλία και Αργεντινή. Συγκίνηση και αναγνώριση για τον μεγάλο αθλητή!
Σχετικά Άρθρα

Τι και αν η Αργεντινή γνώρισε βαριά ήττα (92-56) από τους Αυστραλούς στη φάση των προημιτελικών των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο; Τι και αν δεν διεκδικήσει ένα μετάλλιο στη διοργάνωση;

Η «σημαία» της Αργεντινής, Λουίς Σκόλα, αποσύρεται από την Εθνική Ομάδα και δεν θα μπορούσε να εισπράξει τίποτα λιγότερο από ένα «εκκωφαντικό» standing ovation από όλους όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο.

Από τον πρώτο συμπαίκτη, μέχρι και τον τελευταίο αντίπαλο, η αναγνώριση ενός μεγάλου αθλητή και ανθρώπου!

 

Την ίδια στιγμή η FIBA, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό με την οποία παρουσιάζει τον… άθλο του Σκόλα. Αναφέρει τα 22 χρόνια παρουσίας του στην Εθνική, μη έχοντας χάσει κανένα τουρνουά. Κλείνει με τη φράση: «Ευχαριστούμε για όλα!»

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και συμπαίκτης του Σκόλα στην Εθνική Αργεντινής, Μανού Τζινόμπιλι, έκανε tweet στο οποίο λέει: «Πόση συγκίνηση στο τελευταίο χειροκρότημα! Σε ευχαριστούμε Λουίς Σκόλα, για όλα όσα μας δίδαξες όλα αυτά τα χρόνια όπου πάντα έδινες το παράδειγμα. Μια υπέροχη παρέα! Σε χειροκροτώ όρθιος»



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης