Γκασόλ: «Θα αποφασίσω με την οικογένεια μου αν θα συνεχίσω»

Γκασόλ: «Θα αποφασίσω με την οικογένεια μου αν θα συνεχίσω»
Ο Πάου Γκασόλ ανακοίνωσε την απόσυρση του από την εθνική Ισπανίας, ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει σε συλλογικό επίπεδο.
Σχετικά Άρθρα

Η Ισπανία γνώρισε την ήττα με 81-95 από τις ΗΠΑ στα προημιτελικά και έμεινε εκτός συνέχειας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τους Πάου και Μαρκ Γκασόλ να ανακοινώνουν πως αποσύρονται από την Εθνική ομάδα. Σε δηλώσεις που έκανε ο Πάου, εξέφρασε την απογοήτευση του που δεν πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά, ωστόσο δεν απέκλεισε το γεγονός να συνεχίσει σε συλλογικό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα. Μακάρι να είχαμε κερδίσει όλα τα τουρνουά που συμμετείχαμε, όλα τα μετάλλια που διεκδικήσαμε όμως δεν λειτουργεί έτσι το πράγμα. Είμαι ευγνώμων σε αυτή την εθνική ομάδα και υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ. Έπειτα από ό,τι περάσαμε, μπορώ να πω ότι είμαστε πετυχημένοι. Θα ήθελα να είχαμε κερδίσει την Team USA, θα ήταν κάτι εξωπραγματικό όμως δεν είχαμε με το μέρος μας αυτή τη λίγη τύχη που χρειαζόταν για να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Είμαι ένας πολύ ανταγωνιστικός παίκτης, θα ήθελα να βρίσκομαι 40 λεπτά στο παρκέ και να βοηθάω την ομάδα μου. Το πιο σημαντικό είναι πως ήμασταν ανταγωνιστικοί και γι' αυτό είμαι υπερήφανος για την εθνική. Τώρα είναι η ώρα της ξεκούρασης. Θα μιλήσω με την οικογένειά μου αν αξίζει να συνεχίσω να παίζω μπάσκετ ή αν πρέπει να κάνω το επόμενο βήμα και να διεκδικήσω νέες προκλήσεις. Ήμασταν πολύ τυχεροί για ό,τι ζήσαμε, πλέον όμως είναι η ώρα για τη νέα γενιά να βγει μπροστά».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης