Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Φουντούλης: «Είμαστε δύο παιχνίδια από τον στόχο μας» (video)

Φουντούλης: «Είμαστε δύο παιχνίδια από τον στόχο μας» (video)

Ο Γιάννης Φουντούλης στάθηκε στην εξαιρετική πορεία της Εθνικής πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τη νίκη επί του Μαυροβούνιο, καθώς και στο γεγονός πως βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στα μετάλλια.

Σχετικά Άρθρα

Η Εθνική νίκησε το Μαυροβούνιο με 10-4 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του πόλο, εκεί όπου θα βρει απέναντι της μία εκ των Ουγγαρία και Κροατία. Ο αρχηγός της Εθνικής μίλησε για τον αγώνα των διεθνών, με τον Φουντούλη να αποκαλύπτει πως αυτό μπορεί να ήταν το τελευταίο του τουρνουά με την ομάδα. Πλέον η Εθνική βρίσκεται μία «ανάσα» από το μετάλλιο, με την Ουγγαρία να μπαίνει ανάμεσα τους, καθώς οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την Παρασκευή (6/8, 09:30) στον ημιτελικό, με στόχο να πάρει το εισιτήριο του μεγάλου τελικού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η πορεία μας έχει δείξει τι ποιότητα έχει αυτή η ομάδα, αφήσαμε πίσω ό,τι είχε προηγηθεί. Σήμερα όλα ξεκινούσαν από το μηδέν, δεν συγχωρούνταν τα λάθη. Δείξαμε μεγάλη πίστη για να πάρουμε την πρόκριση. Είναι μια ιστορική πρόκριση, πώς μπορούμε να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε όταν φτάνουμε δύο παιχνίδια μακριά από το όνειρό μας;».

Για την πρόκριση: «Στο ημίχρονο είχαμε δεχθεί μόλις ένα γκολ, είχαμε αξιοποιήσει τις ευκαιρίες, στην άμυνα δείχναμε συμπαγείς και με συγκέντρωση. Όταν το σκορ πήγε στο 6-1, συνειδητοποιήσαμε πως έπρεπε απλά να διαχειριστούμε το σκορ. Πριν έρθω σκεφτόμουν ότι μπορεί να είναι η τελευταία μου στιγμή με την Εθνική.

Όπως είπα στην κόρη μου, πάω να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Εκείνη συμβιβάζεται με λίγα πράγματα που μου ζητάει κάθε φορά που φεύγω. Τώρα όμως, που απέχω ένα ή δύο παιχνίδια από τον στόχο μου, νιώθω ευγνώμων σε όλα τα παιδιά, τους συμπαίκτες μου».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης