Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Στεφανίδη: «Ελπίζω να σας κάνω ξανά περήφανους στο μέλλον»

Στεφανίδη: «Ελπίζω να σας κάνω ξανά περήφανους στο μέλλον»

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε την δική της αποτίμηση του αγώνα της στον τελικό του άλματος επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ δήλωσε περήφανη για την προσπάθεια της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε τον αγώνα της στον τελικό του επί κοντώ στην θέση, ισοφαρίζοντας την καλύτερη της φετινή επίδοση, με ένα άλμα στα 4,80μ. Μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα, η Στεφανίδη στάθηκε μέσω των social media στην προσπάθεια που κατέβαλε, καθώς και στους τραυματισμούς που την ταλαιπώρησαν τα τελευταία δύο χρόνια.

Αναλυτικά το μήνυμα της:

«Η επιτυχία και η αποτυχία είναι πάντα τόσο κοντά. Σήμερα δεν κατάφερα να κάνω αυτό για το οποίο ήμουν έτοιμη.

Σήμερα δεν κατάφερα να σας φέρω ένα ακόμα μετάλλιο και να σηκώσω την Ελληνική σημαία ψηλά. Αλλά σήμερα το πάλεψα όσο ποτέ. Μετά από σχεδόν δυο χρόνια με ασταμάτητα προβλήματα καταφέρω να έρθω 4η στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να είμαι η μόνη αθλήτρια στον τελικό που έφτασε το φετινό της ρεκόρ.


Και για αυτό δεν μπορώ να είμαι τίποτα άλλο παρά υπερήφανη. Τα Ολυμπιακά μετάλλια δεν είναι εύκολα και οι άλλες αθλήτριες ήταν ξεκάθαρα καλύτερες από εμένα σήμερα και τα άξιζαν περισσότερο. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας και ελπίζω να σας κάνω ξανά περήφανους στο μέλλον».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης