Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεδίκογλου: «Μόνος στον σκοτεινό δρόμο των συμφερόντων ο κ. Τσίπρας»

Κεδίκογλου: «Μόνος στον σκοτεινό δρόμο των συμφερόντων ο κ. Τσίπρας»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι ευτυχώς για τον ελληνικό λαό και δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ, η μείωση τιμής 12.000 φαρμάκων είναι γεγονός
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δίνει συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την τροπολογία για τα φάρμακα, κατηγορώντας για ακόμη μία φορά τον πρόεδρο του ΣΥΡΖΑ για «εξυπηρέτηση συμφερόντων».
Συγκεκριμένα μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στη Βουλή, ο Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε ότι «ο κ. Τσίπρας έμεινε πλέον μόνος στον σκοτεινό δρόμο των συμφερόντων, ενάντια στον Λαό, καθώς αυτή τη φορά δεν τον ακολούθησε ούτε καν η Χρυσή Αυγή που συστηματικά ψηφίζουν μαζί».
Ο κ. Κεδίκογλου συμπλήρωσε προκλητικά ότι το μόνο που μένει, πια, στον κ. Τσίπρα είναι να υποσχεθεί στα συμφέροντα που εξυπηρετεί ότι με ένα νόμο και ένα άρθρο θα αυξήσει και πάλι τα κέρδη τους εις βάρος του ελληνικού λαού, ενώ τόνισε ότι «ευτυχώς για τον ελληνικό λαό και δυστυχώς για τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ, η μείωση της τιμής 12.000 φαρμάκων είναι πλέον γεγονός».
Σε ανάλογο ύφος είναι διαμορφωμένη και η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, που κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «αντί της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των πολιτών και των ασφαλιστικών ταμείων, προτίμησε να μείνει πιστός σε άλλες εξυπηρετήσεις και σε άλλα συμφέροντα».

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης