Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σε Κρήτη και Αθήνα ο επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής, Johannes Hahn

tags :
Σε Κρήτη και Αθήνα ο επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής, Johannes Hahn
Αύριο και μεθαύριο με κύριο αντικείμενο τις περιφερειακές επενδύσεις την περίοδο 2014-2020


Στην Κρήτη και στην Αθήνα θα βρεθεί αύριο και μεθαύριο ο επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής, Johannes Hahn στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας για τις περιφερειακές επενδύσεις, στην περίοδο 2014- 2020.
Συγκεκριμένα, ο κ.Hahn θα επισκεφθεί αύριο την Κρήτη, όπου θα έχει επαφές με εκπροσώπους της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, καθώς και με επιχειρηματίες.
Κατόπιν θα μεταβεί στην Αθήνα, όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Ανάπτυξης, Κ. Χατζηδάκη.
Το πρωί της Πέμπτης ο επίτροπος Hahn μαζί με τον δήμαρχο της Αθήνας, Γ. Καμίνη, θα παρουσιάσουν το σχέδιο αστικής ανάπτυξης «Έργο Αθήνα» του δήμου Αθηναίων.
Το έργο αυτό χαρακτηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή «μεγάλη καινοτομία», καθώς για πρώτη φορά δήμος χρηματοδοτείται απευθείας από τα διαρθρωτικά ταμεία της ΕΕ.
Το ποσόν της χρηματοδότησης ανέρχεται σε 120 εκατ. ευρώ και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει 72 έργα για την επιχειρηματική, κοινωνική και περιβαλλοντική αναζωογόνηση της Αθήνας, αλλά και για τη διαχείριση της οικονομικής κρίσης.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης