Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σύσταση διυπουργικής επιτροπής για τη βιομηχανική πολιτική

Σύσταση διυπουργικής επιτροπής για τη βιομηχανική πολιτική
Στην ανάγκη βιομηχανικής επανεκκίνησης αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δ. Δασκαλόπουλος, που ήταν παρών στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό


Η σύσταση διυπουργικής επιτροπής για τη βιομηχανική πολιτική αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό και με την παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη και του προέδρου του ΣΕΒ, Δημήτρη Δασκαλόπουλου.
Η επιτροπή αυτή θα εξετάζει οριζόντια τα θέματα και θα επιδιώξει να εξειδικεύσει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο βιομηχανικής πολιτικής, σημείωσε μετά το πέρας της σύσκεψης ο κ. Χατζηδάκης. Πρόσθεσε δε ότι «αυτό είναι αναγκαίο λόγω της παρούσας χρονικής συγκυρίας και της ανάγκης να σωθούν θεσεις εργασίας, αλλά και δημιουργηθούν καινούριες. Είναι, όμως, αναγκαίο και για το γεγονός ότι η Ευρώπη έχει θέσει ψηλά στην ατζέντα της τη βιομηχανική πολιτική», κατέληξε.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει μια βιομηχανική επανεκκίνηση, τονίζοντας ότι με την παραγωγική οικονομία αυτός είναι ο μόνος τρόπος να βγει η χώρα οριστικά από το τέλμα της κρίσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης