Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρέμβαση του Κ. Παπούλια για τους πλειστηριασμούς ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ)

Παρέμβαση του Κ. Παπούλια για τους πλειστηριασμούς ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας  (ΣΥΡΙΖΑ)
Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
Πρωτοβουλία από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ώστε η Βουλή να έχει λόγο για το μείζον ζήτημα των πλειστηριασμών και των ομαδικών απολύσεων, ζήτησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνεχάρη τον Αλέξη Τσίπρα, για την επιτυχία του να αναδειχθεί υποψήφιος για την Κομισιόν από το κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, κατά την επίσκεψη του τελευταίου στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ο κ. Τσίπρας τού επισήμανε ότι είχαμε συνηθίσει σε αρνητικά νέα από την Εσπερία, τώρα όμως υπάρχουν και θετικά. Συμπλήρωσε δε ότι σιγά-σιγά αλλάζει η πλαστή εικόνα του Έλληνα ως τεμπέλη, «είναι ένας λαός που αγωνίζεται να βγει από αυτή την κατάσταση και δυστυχώς του επιβάλλονται σκληρά μέτρα αδίκως».
Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι έχει αυτό το συμβολισμό και ενισχύει τη διαπραγματευτική δυνατότητα της Ελλάδας, ενώ εξέφρασε την ελπίδα να συμβάλλει στην αλλαγή της πλαστής εικόνας που προανέφερε.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι η Ευρωπαϊκή Αριστερά πάντα ήταν μία δύναμη στην Ευρώπη, η οποία ίσως να μην είναι τόσο σημαντική τώρα, αλλά, προέβλεψε, ότι σίγουρα θα παίξει ρόλο στο μέλλον κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο γερμανικό Die Linge. Τέλος, ο κ. Τσίπρας επισήμανε στον κ. Παπούλια ότι μετά τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας στη Γερμανία το κόμμα της γερμανικής αριστεράς Die Linke έχει ρόλο αξιωματικής αντιπολίτευσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης