Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πυρά Πάγκαλου προς τον επίτροπο Olli Rehn - Ασήμαντος και ανύπαρκτος, καλά θα κάνει να μας απαλλάξει από την παρουσία του

Πυρά Πάγκαλου προς τον επίτροπο Olli Rehn - Ασήμαντος και ανύπαρκτος, καλά θα κάνει να μας απαλλάξει από την παρουσία του
Δεν έχουν καμία σημασία αυτά που λέει και καμία ισχύ, τόνισε ο κ. Πάγκαλος
Πυρά προς τον ευρωπαίο επίτροπο Olli Rhen εξαπέλυσε ο Θεδωρος Πάγκαλος, χαρακτηρίζοντάς τον ασήμαντο και ανύπαρκτo, χωρίς ιδιαίτερα προσόντα. Μάλιστα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «καλά θα κάνει να μας απαλλάξει από την παρουσία του».
Ο κ. Πάγκαλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΒΗΜΑ FM δήλωσε απογοητεύμενος από τη γνωριμία του με τον επίτροπο για τη Δημοσιονομική Πολιτική όταν ήταν ακόμα διαπραγματευτής της ένταξης της Φινλανδίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χαρακτηρίζοντας τον «ανύπαρκτο».
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «τον έχω συναντήσει σε πολύ νεαρά ηλικία, όταν ήταν διαπραγματευτής της φινλανδικής ένταξης στην Ε.Ε. και ήταν ένα πρόσωπο εντελώς ανύπαρκτο. Φαντάζομαι ότι θα τον είχαν τοποθετήσει εκεί για κομματικούς λόγους, επειδή ήταν εκλεκτός, και γι' αυτό το λόγο η Φινλανδία ερχόταν στις διαπραγματεύσεις κατά εντελώς ασύντακτο τρόπο, χύμα».
Μάλιστα, έκανε λόγο για μια άκρως αλγεινή εντύπωση από τη γνωριμία του μαζί του, εκτιμώντας ότι πρόκειται για έναν αξιωματούχο χωρίς ιδιαίτερα προσόντα.
«Αλλά ο Rhen μου είχε κάνει χείριστη εντύπωση και δεν κατάλαβα ποτέ με τι προσόντα πήρε αυτές τις μακρόσυρτες ιδιότητές του. Καταψηφίστηκε ήδη ως αντιπρόεδρος και δεν έχει καμία ελπίδα ευτυχώς, αλλά δεν έχουν καμία σημασία αυτά που λέει και καμία ισχύ. (...) Πρόκειται για ασήμαντο άνθρωπο. Δεν έχει καμία σημασία και καλά θα κάνει να απαλλάξει τους Ευρωπαίους από την παρουσία του, καθώς απλώς εισπράττει έναν παχυλό μισθό χωρίς να κάνει τίποτα. Είναι ανύπαρκτος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης