Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αθ. Σκορδάς (υφ. Ανάπτυξης) - Η πολιτική σταθερότητα απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη της χώρας

Αθ. Σκορδάς (υφ. Ανάπτυξης) - Η πολιτική σταθερότητα απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη της χώρας
«Συνεπώς, κι επειδή μπροστά μας έχουμε εκλογικές αναμετρήσεις, ατυχήματα και λάθος μηνύματα, δεν επιτρέπονται...» υπογγράμισε ο υφυπουργός
Στην προσπάθεια της κυβέρνησης να βγει η χώρα από την οικονομική κρίση αναφέρθηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Αθανάσιος Σκορδάς κατά τη διάρκεια της ημερίδας του Ελληνικού Συνδέσμου Βιομηχανιών Επωνύμων Προϊόντων (ΕΣΒΕΠ) με τίτλο «Επώνυμο προϊόν- κερδίζοντας την πρόκληση της ανάκαμψης».
Μεταξύ άλλων, ο κ. υφυπουργός τόνισε ότι «αν πράγματι θέλουμε να βγούμε από την κρίση και να μην επιστρέψουμε σε αυτήν, πρέπει να αποβάλουμε συμπεριφορές και πρακτικές που κυριάρχησαν κατά τις προηγούμενες δεκαετίες στη χώρα μας. Να απαλλάξουμε τον παραγωγικό ιστό της χώρας από τη «νοοτροπία του φασόν και του χύμα».
Όπως σημείωσε ο κ. Σκορδάς στην κρίση μας οδήγησε, πέρα από άλλες αιτίες, η σταδιακή στροφή της κοινωνίας και της οικονομίας στο εύκολο και το άκοπο, στη στρατηγική όχι του φθηνού, αλλά της φτήνειας και της απομίμησης.
Τέλος επισήμανε ότι τα δυο σημαντικά προαπαιτούμενα για να επιτύχουμε την επίλυση αυτών των προβλημάτων και την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές εντός του 2014, είναι η πολιτική σταθερότητα και αξιόπιστη διεθνή παρουσία της χώρας.
«Συνεπώς, κι επειδή μπροστά μας έχουμε εκλογικές αναμετρήσεις, ατυχήματα και λάθος μηνύματα, δεν επιτρέπονται» κατέληξε με νόημα.

www.banikngnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης