Πολιτική

Ε. Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ) - Επιχείρηση αναπτέρωσης του ηθικού εν όψει της ψηφοφορίας στη Βουλή – Σφοδρή επίθεση στους…μάγκες του ΣΥΡΙΖΑ

Ε. Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ) - Επιχείρηση αναπτέρωσης του ηθικού εν όψει της ψηφοφορίας στη Βουλή – Σφοδρή επίθεση στους…μάγκες του ΣΥΡΙΖΑ
Ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ
Σε επιχείρηση αναπτέρωσης του ηθικού των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου την Κυριακή το βράδυ στη Βουλή, επιδόθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο Ε. Βενιζέλος, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ κατά την ομιλία του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Άκουσα κάποιους λεβέντες και μάγκες που θέλουν κούρεμα του χρέους. Αυτό το έχουμε ήδη κάνει».
Κατηγόρησε, επίσης, την αξιωματική αντιπολίτευση ότι λειτουργεί ως «εθνική πέμπτη φάλαγγα» εναντίον της χώρας.
Ο κ. Βενιζέλος συνδύασε την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με την έξοδο της χώρας από την κρίση, ενώ δεν έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας.
Όπως ανέφερε, στο νομοσχέδιο αποτυπώνεται η συμφωνία με τους εταίρους- δανειστές, που είναι η «τελική συμφωνία» η οποία οδηγεί τη χώρα στην έξοδο από την κρίση.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε επίσης ότι αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή είναι πολύ σημαντικό, γιατί θα σημάνει την είσοδο της χώρας στην «κανονικότητα». Αυτό σημαίνει, όπως ανέφερε, ότι η χώρα αποκαθιστά την υπερηφάνεια και κυρίως την ανεξαρτησία της. Αναγνώρισε, πάντως, ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι σε εποπτεία, όπως, άλλωστε, θα είναι χώρες όπως η Γαλλία και η Ιταλία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης