Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Βενιζέλος του ΠΑΣΟΚ έχει αποθρασυνθεί - Μετά τις ευρωεκλογές θα τεθεί θέμα ηγεσίας – Τεράστιες οι πολιτικές του ευθύνες

Ο Βενιζέλος του ΠΑΣΟΚ έχει αποθρασυνθεί  - Μετά τις ευρωεκλογές θα τεθεί θέμα ηγεσίας – Τεράστιες οι πολιτικές του ευθύνες
Ο Βενιζέλος απέτυχε να αναστρέψει την φθίνουσα πορεία του ΠΑΣΟΚ….έχει καταρρεύσει εκλογικά
Ως κινήσεις πανικού μπορούν να χαρακτηριστούν οι απειλές, οι ύβρεις και οι βαρύτατες προσβολές υπέρ τόσο του Γ. Παπανδρέου όσο και του Απόστολου Κακλαμάνη εκ των ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
Ο Βενιζέλος ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει κάθε δικαίωμα να επιβάλλει κομματική γραμμή αλλά δεν μπορεί να αποκαλεί «πουστόγερο» ακριβώς όπως το διαβάζετε τον Απόστολο Κακλαμάνη ένα υπερήλικα βουλευτή.
Ο Βενιζέλος χθες με αφορμή της πρόταση δυσπιστίας κατά του Μειμαράκη που καταψηφίστηκε επιτέθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
Όμως όλα αυτά τι δείχνουν;
Δείχνουν ένα πανικόβλητο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που έχει χάσει την ψυχραιμία του και υβρίζει τους πάντες.
Δείχνουν ένα πανικόβλητο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος αντί να κάνει την αυτοκριτική του που απέτυχε παταγωδώς στην διαχείριση του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί όλους τους υπόλοιπους.
Το ΠΑΣΟΚ διάγει τις τελευταίες στιγμές του πολιτικού του βίου.
Ο Βενιζέλος προκαλώντας μεγάλες αντιπάθειες, έδιωξε από το κόμμα την πλειοψηφία των οπαδών και πλέον το ΠΑΣΟΚ κινείται στο 4% με 5%.
Οι ευρωεκλογές θα καταδείξουν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει καταρρεύσει καθώς θα υποστεί εκλογική συντριβή.
Βέβαια Καμίνης και Σγουρός σε δήμο Αθηναίων και περιφέρεια Αττικής ακόμη και αν κρατήσουν….τα προσχήματα δεν θα αναιρέσουν το πολιτικό τέλος του ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ μας τελείωσε και πέραν από την εκλογική του συντριβή πρέπει να αποτιμηθεί και η παρουσία του ως μέλος της κυβέρνησης.
Το ΠΑΣΟΚ θα αποτελέσει βέβαιη αφορμή η αιτία ώστε μετά τις εκλογές η κυβέρνηση να δεχθεί ισχυρότατους κλυδωνισμούς.
Αν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν καταφέρουν να ξεπεράσουν το 25% θα πρόκειται για μια παταγώδη αποτυχία και σίγουρα η κυβέρνηση θα έχει χάσει πλήρως τα ερείσματα της στην κοινωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης