Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Πόλεμος» Σπηλιωτόπουλου (ΝΔ) - Σακελλαρίδη (ΣΥΡΙΖΑ) για τις... αφίσες

«Πόλεμος» Σπηλιωτόπουλου (ΝΔ) - Σακελλαρίδη (ΣΥΡΙΖΑ) για τις... αφίσες
Ο κ. Σακελλαρίδης κάλεσε τον κ. Σπηλιωτόπουλο να αφήσει τα φτηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα που τον κάνουν αντικείμενο διακωμώδησης στα κοινωνικά μέσα
«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο υποψήφιοι για τον Δήμο της Αθήνας, του κ. Α. Σπηλιωτόπουλου και του κ. Σακελλαρίδη για το θέμα της αφισοκόλλησης στο κέντρο της Αθήνας.
Ειδικότερα ο υποψήφιος της ΝΔ, κ. Σπηλιωτόπουλος, με μία μεγάλη ομάδα εθελοντών πραγματοποίησαν εκστρατεία προκειμένου να κατεβάσουν τις αφίσες του κ. Σακελλαρίδη που ρυπαίνουν την Αθήνα, την οποία προώθησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.
Στη συνέχεια μάλιστα δήλωσε: «Έχει ήδη περάσει μισός μήνας από τότε που ο ευαίσθητος σε θέματα περιβάλλοντος και οικολογίας κ. Σακελλαρίδης γέμισε αφίσες παντού την πόλη, προκειμένου να διαφημίσει το πρόγραμμα του. Οι αφίσες βρίσκονται παντού».
«Για αυτό και εμείς με μια μεγάλη ομάδα εθελοντών, αναλάβαμε την πρωτοβουλία να κατεβάσουμε τις αφίσες, να πάρουμε την Αθήνα στα χέρια μας με
συγκεκριμένες δράσεις. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η ρύπανση του περιβάλλοντος, η ασέβεια στον πολίτη και η υποβάθμιση της ζωής μας» πρόσθεσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.
Στην αντεπίθεση πέρασε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης δίνοντας την δική του απάντηση για το κατέβασμα αφισών της Ανοιχτής Πόλης.
«Αφού ψήφισε δύο Μνημόνια και δύο Μεσοπρόθεσμα προγράμματα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος αποφάσισε να ασχοληθεί με την καθημερινότητα των πολιτών, των οποίων η ζωή και η αξιοπρέπεια καταδυναστεύεται από την αφισορύπανση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σακελλαρίδης.
Μάλιστα συνέχισε με αιχμηρό ύφος αναφέροντας: «Δυστυχώς δεν διαθέτουμε μεγαλοδημοσιογράφους που να προωθούν την υποψηφιότητά μας από τα κανάλια, να προβάλλουν κατά κόρον τις αναρτήσεις μας στο twitter, και να επιδίδονται σε εξυπνακίστικες απόπειρες αποδόμησης των αντιπάλων μας, πλεονεκτήματα που διαθέτουν οι υποψήφιοι του Μνημονίου»
Τέλος ο κ. Σακελλαρίδης κάλεσε τον κ. Σπηλιωτόπουλο να αφήσει τα φτηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα που τον κάνουν αντικείμενο διακωμώδησης στα κοινωνικά μέσα, και να προσέλθει σε έναν ουσιαστικό διάλογο για τα προβλήματα της Αθήνας και των ανθρώπων που την κατοικούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης