Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χ. Αθανασίου (υπ. Δικαιοσύνης) - Αστειότητες τα περί «στησίματος» της δικαιοσύνης - Δεν προτίθεμαι να παραιτηθώ

Χ. Αθανασίου (υπ. Δικαιοσύνης) - Αστειότητες τα περί «στησίματος» της δικαιοσύνης - Δεν προτίθεμαι να παραιτηθώ
Δεν υπήρξε καμία παρέμβαση του Μπαλτάκου σε μένα και από μένα σε δικαστές, τόνισε
Αστειότητες χαρακτηρίζει τις αναφορές ότι «στήνονται» η Δικαιοσύνη και οι δικαστικοί λειτουργοί, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου.
Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του στον σταθμό ΑΝΤ1, συνάντησε τον κ. Μπαλτάκο μετά τις αποκαλύψεις Κασιδιάρη και του ζήτησε εξηγήσεις και πρόσθεσε: «Μου είπε (σ.σ. ο Τ. Μπαλτάκος) ότι "ήταν μια συζήτηση... που ήρθε δήθεν να μου πει ότι αδικείται (σ.σ. ο Ηλ. Κασιδιάρης) και εγώ προσπάθησα να τον αποφύγω"» ανέφερε ο υπουργός.
Σημείωσε ακόμη ότι δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση, τονίζοντας ότι «δεν υπήρξε καμία παρέμβαση του Μπαλτάκου σε μένα και από μένα σε δικαστές. Αν είχα παρέμβει, γιατί δεν προφυλακίστηκε ο Κασιδιάρης; Ο Κασιδιάρης είναι κατηγορούμενος και μπορεί να λέει ό,τι θέλει».
Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ζήτησε την παραίτηση του κ. Αθανασίου, ο υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε ότι «σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα την παραίτηση. Ο Τσίπρας να κοιτάξει τα δικά του. Είναι σε δεινή θέση».
Ερωτηθείς για την καταγγελία του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλη, ότι ο Μπαλτάκος, όταν αποχώρησε η ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση, είπε ότι η Ν.Δ. θα συγκυβερνήσει με τη Χρυσή Αυγή, απάντησε ότι «είναι σοβαρός άνθρωπος ο Κουβέλης, αλλά φαντάζομαι ότι είναι προσωπική πρωτοβουλία του Μπαλτάκου και το αγνοούσε ο πρωθυπουργός».
Πάντως, ο κ. Αθανασίου τόνισε ότι το θέμα είναι απλό, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Τα θέματα είναι απλά, έγιναν τα αδικήματα ή όχι; Συνωμότησε όλος ο κόσμος, όλοι οι μάρτυρες εναντίον της Χρυσής Αυγής; Προφανώς, όχι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης