Πολιτική

Νέα συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου αύριο στο Μαξίμου, στη σκιά του σκανδάλου Μπαλτάκου - Κοινός στόχος η αποφυγή ενός πολιτικού ατυχήματος

Νέα συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου αύριο στο Μαξίμου, στη σκιά του σκανδάλου Μπαλτάκου - Κοινός στόχος η αποφυγή ενός πολιτικού ατυχήματος
Στις 10:00 η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου
Νέα συνάντηση θα έχουν αύριο το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στη σκιά του «σκανδάλου» Μπαλτάκου, το οποίο έχει στερήσει από την κυβέρνηση να δρέψει τα πρόσφατα επικοινωνιακά  οφέλη.
Ειδικότερα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα διαβεί το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου στις 10:00, προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό.
Τη συζήτηση αναμένεται να μονοπωλήσει η υπόθεση του Παναγιώτη Μπαλτάκου, η οποία έχει πλήξει την κυβερνητική συνοχή. Αν και η ΝΔ προσπαθεί να υποβαθμίσει το συμβάν, το ΠΑΣΟΚ ζητά άμεση εκκαθάριση της κυβέρνησης από τους ακροδεξιούς θύλακες. Στην ήδη υπάρχουσα ένταση, προστίθεται και η πίεση της αντιπολίτευσης, η οποία εμμένει στην παραίτηση των υπουργών Ν. Δένδια και Χ. Αθανασίου.
Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί θα επιχειρήσουν να εντοπίσουν τρόπους αποκατάστασης της αποδιαρθρωμένης συνοχής, η οποία στερεί την αποκόμιση των επικοινωνιακών κερδών από το πρόσφατο Ecofin και Eurogroup.
Φυσικά, οι επερχόμενες διπλές εκλογές - ευρωπαϊκές και διοικητικές – θα καθορίσουν και τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης, η οποία χρησιμοποιώντας τη διαρκή επικοινωνιακή στήριξη των Ευρωπαίων ηγετών αλλά και την διαφαινόμενη έξοδο στις αγορές, θα επιχειρήσει να οικοδομήσει εκ νέου το success story της Ελλάδας.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης