Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ) – Βγαίνουμε από το μνημόνιο, χρειαζόμαστε εθνικό σύμφωνο ανάκαμψης

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ) – Βγαίνουμε από το μνημόνιο, χρειαζόμαστε εθνικό σύμφωνο ανάκαμψης
Κρίμα που υπάρχει στείρος διχασμός μεταξύ μνημονιακών και αντιμνημονιακών


Την άποψη ότι η Ελλάδα βγαίνει από το μνημόνιο και αυτό που χρειάζεται πλέον είναι ένα εθνικό σύμφωνο ανάκαμψης εξέφρασε σε ομιλία του στο συνέδριο «Επιμελώς Επιχειρείν 2014» ο αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Έχουμε πετύχει την καλύτερη δυνατή διάρθρωση και την ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού συστήματος, έχουμε επιβεβαίωση της βιωσιμότητας του χρέους και οι τράπεζες πρέπει να στραφούν με ειλικρίνεια και σεβασμό στην πραγματική οικονομία και την επιχειρηματικότητα και παρά τη "βάρβαρη" ανεργία έχουμε εργαλεία όπως το ΕΣΠΑ και η έναρξη μεγάλων έργων όπως οι αυτοκινητόδρομοι» τόνισε ο κ.Βενιζέλος, υπογραμμίζοντας ότι μέσα στο τρίμηνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το εξάμηνο της ελληνικής προεδρίας «έχουμε μια εθνική προσπάθεια που δεν μπορεί να υποταχθεί σε κομματικά μέτρα».
«Κρίμα που υπάρχει στείρος διχασμός μεταξύ μνημονιακών και αντιμνημονιακών γιατί βγαίνουμε από το μνημόνιο και αν κάποιοι θέλουν βαρβάρους πρέπει να τους αναζητήσουν αλλού. Σήμερα χρειαζόμαστε ένα εθνικό σύμφωνο ανάκαμψης με επανεξέταση όλων των σχέσεων των τεχνιτών διαιρέσεων της κοινωνίας των πολιτών» επισήμανε ο κ. Βενιζέλος, τονίζοντας ότι κάθε ημέρα έχει βαρύτητα για το ελληνικό έθνος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης