Τελευταία Νέα
Πολιτική

Με εξώδικο απαντά ο Πάγκαλος σε δημοσίευμα της «Αυγής» – Οι Aμερικανοί ήθελαν την απομάκρυνσή μου από το ΥΠΕΞ

Με εξώδικο απαντά ο Πάγκαλος σε δημοσίευμα της «Αυγής» – Οι Aμερικανοί ήθελαν την απομάκρυνσή μου από το ΥΠΕΞ
Στο δημοσίευμα αναφερόταν ότι ο πρώην υπουργός, κατά τη διάρκεια της θητείας του στο ΥΠΕΞ, παρέδωσε τον Αμπντουλάχ Οτσαλάν στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες
Με εξώδικο θα απαντήσει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Θεόδωρος Πάγκαλος, σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή», σύμφωνα με το οποίο παρέδωσε τον ηγέτη των Κούρδων ανταρτών, Αμπντουλάχ Οτσαλάν, στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.
Τα παραπάνω ανέφερε ο πρώην υπουργός σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, όπου παράλληλα ισχυρίστηκε ότι η παραίτησή του από το υπουργείο Εξωτερικών τότε, ήταν αποτέλεσμα πιέσεων από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, καθότι θεωρούσαν ότι ως υπουργός υπέθαλπε τη διεθνή τρομοκρατία.
Ο κ. Πάγκαλος επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα κόμμα που στην πραγματικότητα αρνείται να υποστηρίξει τις αλλαγές και ότι «αντιπροσωπεύει την παλιά Ελλάδα».
Τέλος, όσον αφορά τη φράση του «μαζί τα φάγαμε», επισήμανε ότι ο κόσμος αναγνωρίζει ότι είχε δίκιο, σημειώνοντας ότι όσο περνά ο καιρός άνθρωποι του σφίγγουν το χέρι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης