Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν.Κακλαμάνης – Είμαι ο μόνος πραγματικά ανεξάρτητος υποψήφιος – Διέπραξα λάθη κατά τη δημαρχία μου

Ν.Κακλαμάνης – Είμαι ο μόνος πραγματικά ανεξάρτητος υποψήφιος – Διέπραξα λάθη κατά τη δημαρχία μου
Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω σταματήσει να ενδιαφέρομαι για την Αθήνα
Την άποψη ότι είναι ο μόνος πραγματικά ανεξάρτητος υποψήφιος για τη δημαρχία της Αθήνας εξέφρασε ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος αναγνώρισε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του διέπραξε λάθη.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Κακλαμάνης υποστήριξε ότι εφόσον εκλεγεί, θα προσπαθήσει να κάνει λιγότερα λάθη και τόνισε ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για την πόλη.
«Δεν υπερτιμώ, ούτε υποτιμώ κανέναν. Προσωπικά, έχω εμπειρία 8 χρόνων και γνώση, καθώς έμεινα στην αντιπολίτευση του δήμου. Την ίδια ώρα, κανείς από τους άλλους υποψήφιους δεν λέει αν θα μείνει στο δήμο εφόσον χάσει» τόνισε ο κ.Κακλαμάνης, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έπεσα με αλεξίπτωτο και όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω σταματήσει να ενδιαφέρομαι για την πόλη μου».
Ο Ν.Κακλαμάνης υποστήριξε ότι είναι ο μόνος πραγματικά ανεξάρτητος υποψήφιος και βάσει αυτού κάλεσε τους δημότες να στείλουν το όποιο μήνυμα θέλουν, ψηφίζοντας εκείνον, αντί να στραφούν σε ακραίες λύσεις.
Επανερχόμενος στο ερώτημα που έθεσε προς τον Ηλ.Κασιδιάρη «πού είναι οι κασέτες», με τις αποκαλύψεις «τύπου Μπαλτάκου» που είχε υποσχεθεί ο βουλευτής και υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, ο Ν.Κακλαμάνης τόνισε ότι υπάρχει απόλυτη σιγή από τη ΧΑ για το θέμα.
Ο κ.Κακλαμάνης συνέδεσε τη στάση αυτή της Χρυσής Αυγής με την αλλαγή της θέσης του πρωθυπουργού σχετικά με το ζήτημα της απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης