Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ) - Δεν τίθεται θέμα εθνικών εκλογών - Ο Τσίπρας «στέγασε» στο ΣΥΡΙΖΑ βουλευτές και υπουργούς του ΠΑΣΟΚ

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ) - Δεν τίθεται θέμα εθνικών εκλογών - Ο Τσίπρας «στέγασε» στο  ΣΥΡΙΖΑ βουλευτές και υπουργούς  του ΠΑΣΟΚ
«Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα πάω ούτως ή άλλως»
Ξεκάθαρη ψήφο, ώστε να μην «επιδέχεται ερμηνείες», ζήτησε από τον ελληνικό λαό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρα.
Ο ίδιος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9,89, δήλωσε ότι δεν τίθεται θέμα εθνικών εκλογών, ενώ φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι «στον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα πάω ούτως ή άλλως».
«Χρειάζονται πολιτικές πρωτοβουλίες για να βγούμε από το μνημόνιο», ανέφερε.
Αναφερόμενος στο θέμα που έχει δημιουργηθεί από τα δημοσιεύματα των Financial Times, ο Βενιζέλος, τόνισε ότι «η κρίση δεν έχει τελειώσει.
Η αλήθεια και η γνώση των δύσκολων καταστάσεων βοηθάει την κοινή γνώμη να έχει μία πιο συγκροτημένη άποψη.
Ο διάλογος δεν πρέπει να γίνεται με τρόπο βλαπτικό.
Η συζήτηση στις Κάννες ήταν πάρα πολύ έντονη. Πρωταγωνιστές ήταν ο Sarkozy και η Merkel.
Αρνήθηκε ωστόσο να απαντήσει την ερώτηση εάν ο Sarkozy - απευθυνόμενος στον κ. Παπανδρέου - χρησιμοποίησε την έκφραση «με έκανες να φαίνομαι γελοίος» και προσέθεσε ότι για τη συγκεκριμένη συζήτηση υπάρχουν πρακτικά.
Αναφορικά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, τον κατηγόρησε ότι φρόντισε να επιβραβεύσει και να «στεγάσει» στο  ΣΥΡΙΖΑ βουλευτές και υπουργούς  του ΠΑΣΟΚ που καταψήφισαν την κυβέρνηση Παπανδρέου ή κρίσιμα νομοσχέδια της με στόχο να χάσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Τώρα τάσσεται αναδρομικά υπέρ της τότε νόμιμης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που έδωσε τη θέση της το Νοέμβριο του 2011 στην κυβέρνηση  συνεργασίας υπό τον Λ. Παπαδήμο με πρωτοβουλία του ίδιου του κ. Παπανδρέου, μια πρωτοβουλία συνεργασίας  που ξεκίνησε από τον Ιούνιο του 2011.
Αν η στάση του κ. Τσίπρα δεν είναι ο απόλυτος πολιτικός  παραλογισμός, είναι το απύθμενο πολιτικό θράσος», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης