Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ) – Αναιμικό το προβάδισμα Καμίνη – Απορρίφθηκε από τον κόσμο της Αθήνας

Γ. Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ) – Αναιμικό το προβάδισμα Καμίνη – Απορρίφθηκε από τον κόσμο της Αθήνας
Σημαντικός ο ρόλος των υποψηφιοτήτων Σπηλιωτόπουλου-Καμίνη για την αναρρίχησή του στη δεύτερη θέση, εκτιμά
Αναιμικό χαρακτήρισε το προβάδισμα Καμίνη για τον δήμο της Αθήνας ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, τονίζοντας ότι ο κόσμος της Αθήνας τον απέρριψε, ενώ παράλληλα παραδέχθηκε ότι αν δεν υπήρχαν οι δύο υποψηφιότητες από τον χώρο της Ν.Δ. ενδεχομένως να μην βρισκόταν στη δεύτερη θέση.
Η κάλπη είχε ένα μήνυμα για κάθε πρόσωπο, επισήμανε ο κ. Σακελλαρίδης σε δηλώσεις του στον σταθμό Star, σημειώνοντας ότι περίμενε ποσοστό περί το 20%, αλλά δεν ήταν σίγουρος αν θα βρίσκεται στην πρώτη ή τη δεύτερη θέση.
Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι θα αποστείλει επιστολή στον κ. Καμίνη με το αίτημα να διοργανωθούν στις λίγες ημέρες που απομένουν μέχρι τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, δημόσια θεματικά ντιμπέιτ.
Παράλληλα, δήλωσε προβληματισμένος από τα ποσοστά που απέσπασε η Χρυσή Αυγή, τονίζοντας ότι ήδη από χθες αναφέρθηκε στο «ναζιστικό μόρφωμα», προκειμένου να φανεί ότι δεν ψαρεύει «σε θολά νερά στο β' γύρο».
Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι η παράταξή του δεν κλείνει την πόρτα στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «προφανώς δεν είναι ναζιστές» το 15% των Αθηναίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης