Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ) – Δεν είναι φασίστες όλοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ) – Δεν είναι φασίστες όλοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής
Πρέπει να τους εξηγήσουμε ότι κάνουν μια αντιδημοκρατική επιλογή
Παρέμβαση στο μείζον πολιτικό ζήτημα που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα με αφορμή τις πολιτικές έριδες αλλά και τη σκληρή κόντρα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής έκανε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, υποστηρίζοντας ότι «δεν είναι φασίστες όλοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής».
«Δεν είπε κανείς ότι ο κάθε ψηφοφόρος του Κασιδιάρη είναι ένας φασίστας, ναζιστής, χρυσαυγίτης. Το ότι ένας άνθρωπος πήγε και με το χέρι του ψήφισε ένα ψηφοδέλτιο με αυτά τα χαρακτηριστικά σημαίνει μια χαλαρότητα, μια δεκτικότητα και αυτό πρέπει να μας απασχολήσει» είπε σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 ο κ.Βενιζέλος.
«Πρέπει να είμαστε καθαροί απέναντι στους ανθρώπους αυτούς που έκαναν τη συγκεκριμένη επιλογή στις δημοτικές εκλογές. Πρέπει να τους εξηγήσουμε ότι αυτή είναι μια αντιδημοκρατική επιλογή, ότι ενθαρρύνουν μια συμπεριφορά φασιστική, βίαιη, ότι είμαστε δακτυλοδεικτούμενοι σε όλη την Ευρώπη γιατί έχουμε ένα από τα ισχυρότερα ακροδεξιά κόμματα στην ήπειρο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Βενιζέλος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης